gissa vart jag är?

På öland!
här är det soligt som fän,och jag har solat hela dagen,skit skönt!.Jag har också börjat läsa en bok.Har dock snart läst ut den.Men den är verkligen bra.nu sitter jag här med agnes,har precis ätit gott vare.I morgon blir det sola sola sola.så kommer nog inte uppdatera bara om jag har lust och tid...
men hare så gott i regnet.bilder kommer nog i morgon isåfall



btw,vi är i borgholm



liten video från idag!

tjenamittbena!

har inte uppdaterat på ett tag,men jag har inte orkat och om jag ska vara ärlig.....jag glömde bort bloggen;o
men nu uppdaterar jag iallafall.Jag har inte gjort så mycket på sista tiden.Lite hemliga saker här och där om man säger så.Iallafall har en video från idag när jag va med emil,olivia,sara och eric i fylsta.Just då satt vi i en gunga och typ dampade hihihihihi
Amenherrå!





kumlasjön

tjafan,
kom nyss in ifrån att ha träffat marcus ett tag.Idag va jag i kumlasjön med elvira ett tag,hoppade 3an guld!.nu väntar jag på olivia,hon ska sova hos mig det va ett tag sen hon gjorde det.har inte så mycket mer att skriva,uppdaterar kanske senare om jag har nåt att skriva!.
pussss


en liten bild från kumlasjön förra veckan eller när det va?
jag är myckeeeeeet brunare nu!



om ni undrar varför...

jag inte har uppdaterat så har jag vart i olivias stuga och stekt o badat.det va jätte skönt att vara där men nu är jag hemma och i morgon ska jag nog till kumlasjön med elvira.guuuuld!jag är inte på det bästa humöret man kan vara på men det är bara att acceptera och gå vidare.tänker inte säga vad det är på bloggen för det är för sjukt igentligen!.nu ska jag webba med elvira och dunka musik...
pusstja

forget the past,and look forward


bild från kumlasjön sist har fler men orkar inte lägga in just nu...



you where my everything..

i cant believe it's over,i guess everything you said was i lie.i wanna be everything for you.
are you even going to miss me?



sladd jävlen är borta!

okej,jag ger upp,jag hittade inte nått av det jag skulle leta efter.har ju försvunnit nu är jag inte använder sonyericsson längre.aja,får försöka leta mer i morgon.istället får ni bild på mig och elvira just nu:





kumlasjön med elvira...

tjenamittbena!
kom nyss in ifrån att ha vart med sara,marcus och wille.vi gjorde inte så mycket typ cykla runt och grejjor!
nu sitter jag vid msn och snackar med massor av roligt folk.Imorgon blir det kanske kumlasjön igen annars vet jag inte nåt hittar jag väl på.Jag har massor av bilder sen kumlasjön men har ingen sladd till sonyericsson mobilen och har inget minneskort heller:(.aja får väl försöka leta på nåt minnes kort OCH en sladd nurå.
bilder kommer straxt!♥



lurade!

haha,lurade!allt med facebook och allt det där va skämt.jag och elvira kom överrens att skriva det där.endel kanske inte ens gick på det men vi hade lite tråkigt bara!
hata oss inte(a)




utmanad av fridisen!

Såhär går det till:
- De som blir utmanade ska skriva 6 sanningar om sig själv i sin blogg och samtidigt berätta om reglerna i spelet.
- När de genomfört utmaningen ska de välja 6 nya bloggare och gör en lista med deras namn. Efter det är gjort ska man skriva en kommentar åt dem för att låta dem veta att de är utmanade och ska läsa ens egen blogg för mer information.

6 sanningar om mig

1. jag kan bli depp när jag inte har nån att vara med,inte kul!

2. jag sjunger i duschen,(A)

3. jag hatar rykten!

4. jag får panik när jag tänker på att sommarlovet är slut snart och jag har inte solat så mycket.

5. jag saknar mig och elvira

6. jag försöker alltid få folk glada när dom är depp.

felicia
sara
moa
michaela
agnes
frida (fast hon redan gjort,hihi)



when im gone..

atja,
kom nyss hem ifrån att vart ute med sara och anton:).guldsomvanligt skulle igentligen åka med olivia till hennes stuga men mina föräldrar ville inte att jag skulle dit?vettefan varför men så äre!.I morgon blire kanske sara eller nåt? annars blire vara hemma.Har inget mer att skriva förutom att min mobil är sönder!!!!!! så får ha kajsas gamla guld!

låten♥




sist jag va med olivia i hennes stuga:













haha bästa dagarna på länge,älskardig!♥
och jag hoppas ni fattar hur seriösa vi är här




fuck off,ni förstör mitt fucking liv

-

amenherrå



saknar min elvira

tjafan!
sitter i mitt rum har precis duschat och dunkar musik!:).idag kom olivia hem,känns som evigheteer sen jag trräffade henne.måste cykla dit idag och vara lite social♥.har sovit hos sara hela helgen,vi har hittat på masssor av grejjor det va skit kul iallafall men skönt att sova hemma idag iallafall om jag inte kommer sova hos olivia skulle inte förvåna mig.nu ska jag nog fixa mig,äta och sen hitta på nåt tror jag.
pusstja!


elvirasuljicicälskling:
jag saknar dig,det va ett tag sen vi träffades och när vi sa nu och föralltid då mena jag det.Men vi har glidit isär och har inte tid för varandra.men på sommarlovet SKA vi träffas och det lovar jag dig!.jag älskar dig♥







skrattretande!

haha,gick precis in på en ''random'' blogg,och hittade detta.tjejen som jag skrev med på facebook min vän,som säger att hon drev.Och det där med släkt,jag va mer sarkastisk för att hennes famlij är ganska stor.men ändå att få hjälp av någon är ganska fegt.jag tänker inte lägga ut någon länk till hennes blogg,bara onödigt!.och att hon drev,det fattade jag väl med så jag drev nästan bara med att lägga ut mitt inlägg men nu är det fan ''krig'' på riktigt som jag själv skrev på facebook.Och det som är sant det vettefan alltså!

P.S lär dig skriva hela ord,fattar ju inte hälften av vad du skriver!!



puss på dig!♥



assåvafan?

haha,så sjukt.sitter vid facebook och det startades en konversation om brunetter och blondiner och då va ju jag tvungen att lägga mig i(hihi)och ja ni kan ju se själva.Hon får hjälp av sin släkt eller nåt?och hennes släkt är ju inte liten kan jag tro!





sommarlov (L)

tjatja,
fyfan va länge sen det va jag uppdaterade,men på sista tiden har jag faktiskt saknat bloggen.och nu när jag ligger på baksidan i solen med datan så fick jag lust att bara visa att jag lever.Hänt massor sen jag uppdatera sist tror inte ens att det skulle få plats i ett inlägg.skulle ta upp hela bloggen om man säger så,men jag kanske uppdaterar i bland så ni kan ju kolla till min blogg lite ibland :).Nu ska jag duscha och sen baka langos med kajsa (min syster)
mums!
pussstjaaaaaa♥
jag just nu + no makeup



RSS 2.0