VALBORG!

KVÄLLEN KOMMER BLI GULD UPPDATERAR INATT NÄR JAG KOMMER HEM! PUSSSSSSSSS♥
jag älskar er!




fix/utgång

Hej!
är med frida och olivia hemma hos mig! och vi ska snart gå ut och träffa lite folk.Kommer antagligen ta min moppe och frida kör den, och olivia eller jag åker med någon annan! nu ska jag fixa klart mig, pusssss!♥

olivia har blivit biffig! (hon går på anabola)




GLAD TJEJ!

hejsan!
Har precis kommit hem ifrån marieberg med mina flickor frida och olivia.Köpte lite olika saker som t.ex vanliga vardagströjor, bikini,  navelsmycke, och torrschampo lite sånt.När vi va där träffade vi på ogge, emil och marcus så då åkte vi samma buss hem och sen så gick jag in på maxi med dom och sen hem! lyckad dag...och helgen kommer bli ännu bättre.

min näsa är stor som ett hus! :(
// when nothing goes right..go left



shopping på G

hej!
sitter i min säng och ska snart tvätta ansiktet och lägga mig i sängen och kolla på bigbrother! har missat två avsnitt men det gör nog ingenting ;) Påtal om shoppingen ska jag olivia och frida åka till marieberg i morgon...ja ska köpa lite kläder tills valborg jag är supertaggad! hihi, jag uppdaterar i morgon när vi är påväg till marieberg genom mobilen. Någon som vet hur man lägger in bilder på bloggen genom en iphone förresten?


bild ifrån igår när jag skulle ut och gå!

min nya jacka förresten
ifrån VILA för 499:-



Nyinköpt

Hej bloggisen!
sitter i mitt rum som jag förövrigt precis har städat,Kom hem ifrån marieberg för ett tag sen.köpte lite saker som jag behövde bara, ikväll ska jag bara kolla på bb och ta det lungt efter en lååååång dusch och ansiktsmask mysigt va?;)
-
en av dom flera sakerna jag köpte:
ifrån ginatricot 149:-



godmorgon

sitter i mitt rum med olivia, frida åkte precis hem för hon mådde dåligt hostade osv.Igår så träffade vi först Marcus, Matte med flera.Och senare så träffade vi Martin, Tobbe, Oskar, och alex och sen så gick vi hem rätt så tidigt för att frida mådde dåligt.Då chillade vi bara och sen somnade vi.Idag vet jag inte vad som händer...det återstår och se!
TJE!♥





@hemmaaaa

hej min saknade blogg!
ni undrar säkert vad jag har gjort den här helgen? och det kan jag berätta...jag har varit med olivia i hennes stuga i knutstorp, det har vart jätte varmt och ja har solat, träffat julia i åmmeberg och åkt fyrhjuling med mera.Det har verkligen vart jätte skönt att komma bort ifrån allt och vara bara med olivia, Såklart har jag saknat Frida enormt mycket men den saknaden är borta inom kort för snart kommer olli och fridisen hit och ska sova här.Vi ska antagligen träffa någon, jag ska bara hitta kläder och sen är jag klar.
-
Älskar ni vädret lika mycket som jag gör!!!????


love-stocks - Home

Orbis unum.



brb DUSCH!

nu ska jag duscha, sen kommer olivia hit och sover, får se om vi hittar på nåt.och nu är det klart att jag ska åka till ***** i helgen.Kommer och bli as kul!

Tumblr_ld2idwmhom1qfpqyso1_400_large




hej!

sitter nere i källaren, och olivia ligger och dampar! Vet inte om vi ska göra nåt ikväll för jag orkar verkligen inte och sen så ska jag sova hemma själv.Sen får vi se om jag följer med olivia till ****** i helgen eller om jag stannar hemma, det återstår och se.
-
Har ni hört bigbrother låten förresten..tycker den är lite bra faktiskt! ;)




Summer

Tumblr_ljhd85lsqn1qie89ao1_500_large_144055936_large
082664616dd5b0_large
Thing.19071846.l_large

Thing.24471472.l_large

Tumblr_ljuq9mqgnd1qic29ho1_500_large




awwiii...

från fridisens blogg! awwii miss u! ♥♥



Hos olle

hejjjjs!
sitter hemma hos olivia i källaren, vi lanar lite sims hehe ;) gårdagen var bara väldigt random? eller något...men den funkade! den kunde ha slutat helt annorlunda men det gjorde den inte haha! ingen kommentar.
-
jag och olivia vaknade idag vid 10,00 och kände att vi va jätte pigga, så vi gick ut och solade tills kanske 1 eller 2 för det blev molningt osv.Sen har vi inte gjort så mycket mest bara chillat hela dagen, vilket var jätte skönt.Har vart i söderhavet/nordsjön i tre dagar i rad...börjar tröttna på att lukta brasa hihi!




@söderhavet

tje!
ska snart till söderhavet där min klass med flera kommer och vara! senare ikväll efter vet jag inte vad som händer men jag och olivia kommer väl antagligen och träffa någon. så hör av er, puss&kram!



Tumblr_ljma9ywv7e1qehcaoo1_400_large



nyduschad

har precis duschat rakat benen osv, snart ska jag tvätta ansiktet och sen lägga mig i sängen och kolla lite tv och smsa! har städat mitt rum och hämtat moppen idag, känner mig bara lite arg för man stinker moppe efter man har åkt den,men får la ta och hitta på nåt så man inte luktar efter! imorgon är det fredag och jag är super glad för det är påsklov också...skriver om mina planer för fredag i morgon.
godnatt förresten ;)






elvira suljibitch

hehehehehehhe





med olle

sitter i mitt rum med Olivia.Va precis ute och "sålde" saker till skolan eftersom vi ska på klassresa snart.gick bara till farmor & farfar och tbx hehe..Har bara sålt en grejj bra gjort Hanna!
ska hitta någon film nu så hejdå!





i want...

bikbok summer collection 2011



IM happy!!!!

Ska köpa fridas moppe, ska antagligen hämta den i veckan, jag är jätte glad hihi!kommer och bli guld i sommar när jag har fyllt!
-
ska snart kolla på en film som börjar nu och sen ta en dusch och sen sova. Jag har missat massor av bb avsnitt så jag får sätta mig vid datan någon dag och ta igen allting, uppdaterar i morgon efter att jag har vart på körskolan och uträttat lite saker om kurser osv.Bild på moppen kommer snart, när jag har köpt den!


bild ifrån igår, men vad gjorde jag? den som gissar rätt får länkning.
(P.S det står i bloggen i tidigare inlägg)





moppis

hej bloggisen, sitter framför tvn och ska snart dsucha och fixa mig för skolan i morgon.Sov hos olivia med frida igår efter tävlingen, vi gjorde inte så mycket träffade lite folk innan vi åkte hem till henne osv.idag på morgonen åkte jag hem och sen vidare hem till frida och kollade på hennes andra moppe som hon har, jag ska köpa den av henne och sälja den andra som jag har, p.g.a att den är liten osv.jag uppdaterar lite senare pusssss!♥





kul liv..olivia!

JAG SA ATT DU INTE SKULLE LÄGGA IN DEN DÄR VIDEON PÅ MIG MEN VAD GJORDE DU? JOO DU LA IN DEN!!!!!!! INTE RÄTTVIST FÖR JAG ÄR SKABB I SKOLAN OCH SER UT SOM SKIT! MEN AAAA I LOVEU ANYWAY♥
-
hej och förlåt för mitt dampryck men hatar när folk lägger in bilder på t.ex facebook som är oförberredda osv och taggar, när folk lägger in något på mig helt enkelt får jag damp.Så nu vet ni! sitter iallafall i min säng och har precis duschat efter träningen.Vet inte ifall jag går ut och träffar olli och fridisen sen men det får jag väl se senare.Imorgon ska jag iväg och ****  så kommer inte och uppdatera på dagen only so you know.uppadetar lite senare pussochkram skummbanan!

bild sen jag och olivia skulle till **** förra helgen!
chilloutfit



sitter i skolan och...

har biologi..ska igentligen skriva min uppsats men har glömt datan hemma och det är där uppsatsen ligger.Efter skolan ska jag antagligen till Olivia, vi kommer väl bara och chilla och prata lite om allt möjligt.Imorgon är det fredag, och den här helgen ska jag på tävling men kan kanske träffa olivia och frida på lördagen när jag kommer hem? det återstår och se! uppdaterar lite senare ikväll, pussisssss♥




in the school (mp´)

just nu



godmorgon!

sitter vid mitt bord med olivia hon äter och jag har precis blivit klar,vi ska snart gå till bibloteket för vi skulle dit med svenskan eller nåt? jaja, efter skolan ska jag dansa och sen chilla tror inte vi har några prov osv heller.Nu ska vi gå hejjjjdååådådåådåddådådådåd



bb!

hej bloggen,
hinner inte uppdatera så mycket nu, men sitter ialllafall och kollar på bb.Har precis städat + möblerat om mitt rummis!vart mycket mysigare om jag får säga det själv.Jag ska iallafall gå och tvätta ansiktet osv och sen lägga mig och sova.Imorgon är det skola igen buhuu heidooo!





right now!

hihiihi, jag vill ha godis! :(



tjo bror!

har precis ätit lite glass...det var väldigt gott höhö! har redan planerat morgon dagen lite men det berättar jag mer om i morgon.Ska chilla lite vid datorn och sen sova så godnatt!♥

från idag, när jag va ute och gick.




omg...

kom precis hem ifrån marieberg..köpte bara tights! orkade inte vara där så länge så vi åkte hem.Snart ska jag städa mitt rum och sen chilla kanske sätta på någon film eller något. Så kommer nog inte och uppdatera nåt mer idag men kanske ikväll vem vet? så fortsätt och titta in ;)




Godnatt!

nu får jag se skev ut hehe!



Price tag

wow vilken jobbig träning det va idag för mig! jag va verkligen jätte trött.Idag kommer olivia hit och sover här, jag har saknat henne jättejätte mycket så det ska bli as kul.Och imorgon ska jag åka till marieberg med mamma och pappa och shoppa lite kläder *hihi*
-
ska snart börja och fixa mig lite, funderar också på vilken outfit jag ska ha idag...hmm? jaja det återstår och se

 

jessie J ft. B.o.B- price tag




FRIDA, look what i found!

-
haha old!



hejjjs

sara gick precis till ****** , jag orkade inte följa med så får se om jag går ut lite senare till henne och evelina.Känner mig förövrigt skit trött men jag överlever nog hehe! uppdaterar lite senare när jag kommer hem eller om jag är hemma.
loveu bye!

JAG VILL HA SOMMAR!!!




oopsiiiiii.....

Har typ precis duschat och ätit lite frukost, och nu ligger jag i sängen med sara igen och lyssnar på musik.Hade strömavbrott i hela kumla för ett tag sen...lyckat fast näeh! men dom fixade det ganska så snabbt.vet inte vad som händer idag, men nåt blir det iallafall...tror nog att jag sover hos sari boiii.
höhöhöhöhöhöhöhöhö



she's hot




hihihihihi

hej bloggen,
ligger i min säng med sara och snackar lite, gårdagen va as kul men endel saker kan man ångra att man gjorde,men aja gjort är gjort.Snart ska jag gå upp och duscha och sen så ska vi väl äta frukost.
Förövrigt mår jag asbra
hehe pussssssss och kram!




yeah...fast nä



fix/väntar på sara

hej, har precis fixat smink och hår.Ska snart klä på mig sen ska vi ut och träffa lite folk, fast först till maxi hehe!
tror nog att kvällen kommer och bli guld, nu sitter jag och dunkar musik...älskar fredagar när man fixar sig för kvällen och lyssnar på bra musik love love love. lägger ut bild på outfit snart pusssis!♥

seriös bild osv hehe!







RSS 2.0