Ut och springa?

vill ut och springa men har ingen springvän..buhuuh. ska ringa Elvira och fråga om hon vill springa med mig.Börjar känna mig lite lat och fet hihi har typ gått upp 2 kg, FUCK!

Tumblr_loagreevmh1qkrj08o1_500_large











Godmorgon!

Har precis ätit frukost, och snart ska jag åka till marieberg med Frida och Sara kommer bli super! måste köpa byxor,tröjor och sånt till Tunisien, åker ju dit om 2 veckor redan..längtar! och sen så måste jag köpa torrschampo, fondation och lite sånt smått.Har dock bara 1000 kr på kortet och ska ha lite pengar till Tunisien också, hmm?
hotellet vi ska bo på



Love me

Sitter hemma hos Sara i hennes säng medans hon är på toa och tar bort sminket.Kom precis hit efter att ha blivit hämtade ut av hennes syster.Har vart hos Johan med lite folk, va as trevligt!
-
Nu blir det en film med lite smultrondricka MIMS..tror det blir filmen Älska mig som dock är Fridas men det sitter i min dator så varför inte?



Ny duschad

Har precis duschat och ska snart börja fixa mig..jag och Sara ska dra till odensbacken en stund och sen tillbaka till kumla så det är bara och höra av sig.Vi hörs när vi hörs TJE!

Tumblr_lne1bthyjw1qjy5i5o1_500_large




Grymt!




I love you


i hope you still love me..?



jag gråter bara i regnet

Jag skulle inte,fan en andra gång som jag svek dig..varför är jag så dum i huvet? varför har jag alltid gjort såhär?..åh jag har bara lust och försvinna.Det är i sånna här situationer vi ska vara starka eller hur? fan förlåt för allt och speciellt det.jag tänkte inte jag är efterklok och har alltid vart det, det är sån jag är. Fan vad jag hatar det med mig själv.Du vet precis vad jag vill, jag vill ha dig i mitt liv och jag vet att jag skulle ha tänkt på det innan jag gjorde det jag gjorde,du vet hur mycket du betyder för mig och jag hoppas verkligen att det hjälper för att vara utan dig är som att kapa ena handen.
-
ett ***** på det här också..haha mitt liv ser bra ut just nu!




Moves like jagger -

lovelovelove♥




jag blev kär i en ailen..eller?




godmorgon

Har precis vaknat och ska snart hoppa in i duschen tror jag, får väl hoppas på att Frida är vaken när jag kommer ut hihi.Sen så ska jag nog in till örebro och hämta min mobil och så kanske Frida skulle sätta i löshår eller nåt? jaja det får vi väl se.Tror inte jag kommer uppdatera så speciellt bra har tröttnat ganska så mycket hehe, men vi hörs när vi hörs bye!
-

Jag älskar dig!♥




-

 

 




Godmorgon!

har precis ätit lite och ska snart bege mig hem till mig med Frida.Blir antagligen att vi träffar någon ikväll så hör av er puss!♥



jag saknar dig!!



Natti!

sitter i soffan hos Frida och har precis målat naglarna, ska snart iväg och tvätta och skrubba ansiktet sen så ska jag nog sova tror jag
-
Frida & jag har lite planer inför imorgon som kommer och bli guld, berättar mer i morgon (kanske) hihi! jaja, godnatt!♥

du är så söt min vän,är dock lite gammal men lika söt ändå hihi!




hfdhdfjdjd

djdfjgdjfjfjgfjjdd
-
herå



regn?

sitter i soffan med Frida och funderar på vad vi ska hitta på ikväll, eftersom det regnar vet jag inte vad vi ska göra.Men vi ska sova hemma hos Frida iallafall! Vi får väl hoppas på att regnet slutar så vi kan hitta på nåt annars blir det väl att kolla på vampire diaries som vi förresten är i säsong 2 på redan hehe..

in a moment, everything can change




Love me

Brb, vampire diaries marathon med Frida!





Godmorgon

ligger i min säng och har precis kollat på ett avsnitt Vampire diaries i smyg utan Frida hihi..jag kollar om det sen sweetiiie! som sagt började vi kolla på avsnitt ett i går och kollade till avsnitt femton..vi gick och la oss vid 5 eller nåt sånt och vaknade vid 2. lyckat sommarlov, känns som ja sover bort hela sommarlovet är jag ensam om det? nu ska jag gå och duscha och sen städa lite på mitt rum. Ha det gött!

the only things that matters in life, is the things that make's you smile..




The Vampire Diaries♥

hejsan!
sitter just nu i sängen med Frida och väntar på att ett avsnitt av vampire diaries ska bli klart..vi började kolla avsnitt 1 idag och är just nu på 10, fattar inte hur vi orkar! Men det är as bra så kan inte sluta kolla hehe...jaja vi hörs i morgon, pysss!




facelook

hejsan!
va ju på grillkväll hos frida igår, det va superkul och jätte gott med lite grillat, efter det tog vi mopparna till kumla och träffade lite folk och sen så åkte vi hem och chillade..somnade ganska snabbt va jäkligt trött hehe.
-
Nu har jag precis fixat klart mig, vi ska snart gå ut och äta pizza och sen så ska vi sova hos jonte ikväll..kommer bli super! jaja jag kanske hör av mig i morgon eller ikväll om jag har en dator tillgänglig. pusshey!♥



Fix

hej bloggiiiis!
har precis ätit frukost med Sara och Frida, vi ska snart börja fixa oss och sen åka till Frida, äta grillat och träffa hennes släkt och sånt kommer bli jätte mysigt.Sen så ska vi ta mopparna till kumla och träffa någon och bara chilla kommer bli as bra! lägger upp en outfit senare, pysssss♥

 

heheheehehehehehe




hej bloggis

ska snart ta moppen in till marieberg med Frida, har aldrig gjort det förut så kände att det kanske va dags för det? oc sen ikväll kommer saknade Sara hem då ska vi träffa den tjejen också! hör av mig senare♥



tänkte lägga upp en bild som jag tog på Frida i grebbestad, det va så grymt kul där!



nattbad?

sitter här i min säng och fryser som in i helvete, Jag och frida kom precis in ifrån att ha badat i kumlabadet..det va jätte varmt i vattnet men sen när man kom upp blev det lite jobbigare..hehe.Jag ska snart in och ta bort sminket eller ja det som finns kvar av det och sen så ska jag väl lägga mig i sängen brevid Frida och prata om allt ifrån himmel till jord, i love you sweetheart♥ du och jag alltså!



får väl bjuda på den här!



we don't care what people say, we know the truth...

hejsan!
det var ett tag sen som jag skrev här, hoppas att ni har saknat mig?! iallafall så har jag vart i grebbestad med Frida förra veckan..vilket var jätte kul..vi solade varje dag och träffade nya människor och larvade oss som vi brukar hihi.Frida kommer snart hit och då ska vi äta, och sen ut och träffa någon antar jag?
-
igår så träffade vi först kevin och några fler..sen skulle vi åka och äta någonstans men det va stängt överallt så vi åkte till statoil där vi träffade på Sean och hans vänner hihi då satt vi med dom ett tag sen så ringde Marcus och David, och helt plötsligt så satt vi i Angbäcks bil påväg till örebro..där vi åt MCdonalds, sen åkte vi runt lite och tillbaka till kumla.Sen åkte jag och Frida hem till mig och sov.Nu kom Frida så hejdåå!

 




needed a change...




RSS 2.0