last friday night -

-




Olivia är cp

hej bloggen!
sitter och äter vindruvor i i min säng hih, Olivia gick precis ut och träffade robin...och jag orkar inte för det är så jävla äckligt väder, usch! aja...jag uppdaterar lite senare.




påväg hem

Godmorgon!
sitter just nu i bilen på väg hem, har bara solat och badat idag...vaknade vid 10 jävlaar vad skönt det är och inte sova hela dagarna, eller hur? ;) Jag uppdaterar lite senare när jag är hemma! pösss ♥




Best love song

hejj!
sitter helt själv i hampetorp och lyssnar på lite musik...funderar på att gå ner till bryggan och ringa några samtal eller nåt? eller så sitter jag här och dunkar musik hihi.Jaja har ialllafall badat för första gången det här sommarlovet och det va inte alls kallt, badade i och för sig i hjälmaren och det är inte så djupt där så värms väl upp snabbt? ;)
-
I morgon ska jag sola hela dagen, och bada såklart sen så åker jag hem...har bara en sak till att säga, ÄLSKA VÄDRET!

P6280257_large

we♥it



Hampetorp

Hej!
sitter just nu ute och solar, fan va gött det är med sol och sommar! bästa som finns...kom iallafall hit vid 11 förut och har solat ända sen dess.Lever livet med min energidricka hihi.Va ju och övningskörde förut, det gick super...ska övningsköra torsdag också, (eller va det onsdag?) Här kommer iallafall lite bilder ifrån dagen hit tills.


lovely♥




Natti

ska snart lägga mig i sängen och sätta på en film till, har sett minst 2 filmer idag och 1 med Frida som kom hit förut.Jag älskar att kolla på film, särskilt sånna här high school filmer lovelovelove
-
Måste förresten läsa lite i boken tills imorgon då jag somsagt ska övningsköra, jag är jätte nervös...hmm.Och sen så ska jag åka till ****** imorgon och sova där över natten.Men vi hörs i morgon efter jag har övningskört, ska förresten vara i hallsberg klockan åtta så kommer vara död för jag har vaknat ca 12-1 varje dag, duktigt Hanna!

 

Jag älskar dig, du är den som kan få mig att le när jag mår som dåligast♥




Things change, but some feelings are still the same...

226533_10150237694831251_560471250_9099763_3979645_n_large
Love,acceptance,self,words,h,text-e5b2ea9cb8559b1d7d13ce8877426381_h_large



SOL!

godmorgon!
har dock vart vaken rätt så länge nu, har hunnit duschat, solat, äta och klippa ett par jeans till shorts vart helt okej! vart så himla glad när jag vaknade och såg att det va sol ute så jag gick upp på direkten och så fick precis reda på vilken dag jag ska skriva upp för moppen, ska också övningsköra i morgon också, börjar bli lite nervös, måste verkligen klara det här nuunununu!

 

Tumblr_lneexp1sng1qeelc0o1_500_large

we♥it




Nu ska jag...

Hämta lite glass, och sen choklad och sätta mig i min säng och kolla på filmer...Mysigt va? ;) Vi hörs i morgon!

014s_150939872_large

fick den här älsklingen i födesledags present också, kommer dock och vara borta efter ikväll!




härmapa

hejsan!
sitter här helt själv i mitt rum och laddar ner en film, tror det blir pirates of the caribbien om kvaliten tillåter annars blir det väl en film på 3an som det gick reklam om nu! Frida och Olivia har gått till Emil men jag orkade inte så stannade hemma för en gångs skull ;) jaja, jag uppdaterar lite senare om hur kvällen slutar..pöösss!
I don't want to be
Anything other than what I've been trying to be lately
I'm tired of Wondering what I've got to do
Or who I'm supposed to be
I don't want to be anything other than me...



fete

Hejsan!
sitter här i mitt vardagsrum med Olivia, vi hade tänkt och spela cod men Olivia glömde det ju dååååååå så nu vet vi inte vad vi ska göra, har iallafall vart på statoil och köpt chips och dricka och tänt ljus hihi mys! Har förövrigt inte gjort så mycket idag, bara vart ute med Frida och gått med min hund och sen chillat som fan. Måste fan börja ta tag i mitt liv igen, har chillat flera dagar i rad...hmm jaja byebyebeyebyebyebybeeyeby!

260375_1889069861494_1083888227_31731609_2512143_n_large




word

-

 




Dessie - whatcha got

-

jag tycker själv den är ganska så bra, tror den kommer spelas mycket i sommar kanske till och med blir en sommarhit? det återstår och se!

 




ny början

jag har bestämt mig för att börja och blogga igen...har fräshat upp min blogg med ny design osv! blev ganska nöjd faktiskt.Nu ska jag börja och dra mig mot sängen puss&godnatt!♥
Tumblr_llpl2uhrgw1qbpwzeo1_500_large_large



saknat och bloggat?

ja bloggis det har jag gjort...men jag har gjort så jävla mycket sjuka saker så det finnns inte, och endel saker som jag ångrar också.Men vad kan jag göra? gjort är gjort..och om jag nu va som jag va, ingen tvinga er att lyssna eller ens bry sig.Tyckte själv det va lite töntigt men vafan,jag är ju som jag är eller hur?





HEJDÅ!

 




ledig imorgon

Hej alla sötnosar!
sitter hemma hos Frida med Felicia, ska på studenten imorgon så jag är ledig ifrån skolan vilket är så jäkla skönt.Jag och Frida va precis på statoil och sen så träffade vi Chala och viktor lite snabbt, snackade lite om helgen och såååå det verkar som det ser ljust ut just nu, vilket är supeeeeer!!!!
PUSSSSSSSSS




tränar (mp')

-
Tänkte bara göra ett snabbt inlägg för jag ska fortsätta och träna, men jag va iallafall i skolan idag gjorde ingenting eftersom det är dom sista dagarna i skolan...iallafall efter åkte jag till Frida där pluggade vi lite till mitt moppekort sen så åkte Frida jag och hennes lillasyster + mamma till askersund för Frida & Amanda skulle klippa sig,färga håret + ögonbrynen efter det så åt vi glass och hade det jätte mysigt, väldigt skön dag.Och Fridas hår blev as snyyygggt, och det har blivit jätte långt (avis)...



-




5 övningar att göra 2 gånger i veckan + konditionsträning

1. Raka crunches

Foto: THOMAS JOHANSSON

1. Ligg ner på rygg på underlaget. Stöd ditt huvud lätt i händerna och låt benen vara böjda. Börja med att pressa ner ländryggen mot underlaget, böj bålen och dra ihop kroppen med hjälp av magmusklerna.

2. Fortsätt lyfta kroppen uppåt, men vänd rörelsen medan ländryggen fortfarande har kontakt med underlaget. Sänk överkroppen sakta tillbaka och börja om innan axlarna kommit ner i golvet.

 

Nybörjare: 15–20 repetitioner, två set.

Vana: 15 repetitioner, tre set.

2. Bäckenrotation

Foto: THOMAS JOHANSSON

1. Ligg ner på rygg med händerna utsträckta åt sidorna i nivå med axlarna. Kom upp med benen och håll benen böjda.

2. Andas in och sänk långsamt benen åt ena sidan medan ryggen och axlarna ligger kvar på underlaget. Lyft benen långsamt upp med hjälp av bukmuskulaturen. Kom till mitten och gör sedan samma sak åt andra hållet.

 

Nybörjare: 15–20 repetitioner, ett set. Gå så långt ner med benen du orkar.

Vana: 15 repetitioner, två set. Utmana dig själv och gå djupt med benen, men inte djupare än att du har båda axlarna kvar på underlaget.






3. Sidlyft

Foto: THOMAS JOHANSSON

1. Kom ner och ligg på höger sida. Sätt i din högra underarm i mattan och lägg din andra hand på vänster höft. Sätt i fötterna som på bilden, eller för en lättare rörelse vik in det undre benet. Lyft din kropp uppåt tills kroppen är i en rak linje. Tänk på att ha ett öppet bröst och axlarna parallella. Sänk igen och gör om lyftet totalt fyra gånger för nybörjare, och sex för mer vana.

2. Sista gången stannar du i den översta positionen, stabilisera din höft i detta läge. Sträck upp din vänstra arm i luften och kom sedan ner som om du skulle krama dig själv. Öppna sedan upp igen och gör om ”kramen” tre gånger för nybörjare, fem gånger för vana.

 

Nybörjare: Med ena benet på underlaget. Två set av allt.

Vana: Med fötterna på underlaget. Två set av allt.

 

4. Omvänd crunch

Foto: THOMAS JOHANSSON

1. Lägg dig på rygg, med benen upp i luften så hälarna strävar mot himlen samtidigt som du låter huvudet vila i dina händer. Är du helt ny så låt benen vara böjda. Håll in magen och pressa upp fötterna mot taket, så rumpan lyfter lite från underlaget. Tänk på att benen är avslappnade och att det är magmusklerna som pressar upp dem. Det är som om någon lyfter dig i hälarna uppåt.

2. Håll en kort stund i översta läget. Sänk rumpan och sänk benen ner mot marken/golvet. Gå sedan upp till utgångsläget igen. Jobba långsamt och koncentrerat.

 

Nybörjare: 15 repetitioner med böjda ben, två set.

Vana: 10–12 repetitioner med raka ben, två set.

 

5. Plankan

Foto: THOMAS JOHANSSON

1. Kom ner på marken. Lägg dig med armbågarna på underlaget och kom upp på fötterna – knäna om du vill ha ett lättare alternativ. Se till att du har en rak rygg och ”dra in naveln mot ryggraden”. Håll i 20?sekunder.

2. Lyft ena foten i tio sekunder, gör sedan samma sak med andra foten. Blir det för tungt att lyfta benen så håll bara kvar med fötterna/knäna på underlaget.

 

Nybörjare: Ett set. Vana: Två set.




nyduschad!

sitter i min soffa och har precis duschat.Ska antagligen åka till marieberg med frida om det går enligt planerna, måste köpa en ny navelpiercing till sommaren! och förresten så fyller jag om 1 och en halv vecka!!!! Måååste börja plugga till körkortet...men aja, hejdå sålänge!




drar mig mot kumla

hej bloggen!
sitter hemma hos Frida och ska snart ta moppen in till kumla för att äta.Ni undrar säkert vad jag har gjort i helgen och jag har vart i knutstorp med Felicia och Olivia, har solat jätte mycket och blivit lite brun viklet va behövligt.I morgon är det i allafall skola och sen så är det inte så många dagar kvar tills sommarlov, vilket ska bli så Jäv*a skönt! men nu måste jag gå och skynda på Frida för jag är as hungrig.



gofijgkndskssx

hejjjjjjjjj!
ska börja fixa mig för kvällen snart, så hinner inte uppdateraaaaaaaaaaaa TJE!

/sweettiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii




RSS 2.0