sälen...

heeii på er...
dagen idag har vart rätt så ointressant har lixom bara åkt bild, smsat massor och sen ätit lite.Sen så har sara och jag dampat lite hihi (det här är tv4 nyheterna direkt ifrån sälen)  för kul..har tagit lite bilder påvägen hit och imorse när jag vaknade.
-
och juste ni undrar säkert hur det här gick till, jo igår så satt jag vid msn och då så pratade jag lite med sara och då så kom vi fram till att jag skulle följa med vid 2 på natten så så vare! hihi busiga...



min väska va lite full i morse...men det fixade sig till slut hihi




NU åker jag till...

Sälen med sara, och bara komma ifrån från allt..kommer bli fett guld! men nu måste jag packa vidare vart lite kort varsel hihi! hejdåååååå bloggen ses när jag kommer hem om ungefär 4dagar!



myskväll

har precis kollat på pirates of the caribbien (eller hur det stavas) och snart ska jag väl ta och lägga mig...fast jag vet att det inte kommer hända.Men i morgon vet jag inte vad som händer, tror jag bara ska ta det lungt hemma...
har inge mer roligt att skriva så herrå!



godmorgon...

heiiii
sitter och har precis städat mitt rum lite,sara och frida åkte precis hem och snart ska jag duscha och sen får jag se var dagen tar vägen...vet inte om det blir så att jag sover hos frida, men det återstår och se.Ska iaf duscha som sagt.

bild ifrån igår, innan vi åkte till linus..fint jag satt va;)




HEJSANSVEJSAN!

vaknade vid 12,00 idag och då åkte vi till marieberg, där köpte jag ett par jeansthights och smink...behövdes verkligen eftersom att mitt är helt slut! Jag ska dock gå och köpa en ögonbryns penna på maxi för glömde och köpa det.Vi ska nog till Linus där chala är.
-
Igår så va vi med Emil och när vi va där sa sara att vi skulle ut och träffa chrille,och när vi kom ut stog ogge och chala där och innan vi åkte till Emil hade vi vart med ogge hemma hos mig och ätit kebab.Iallafall då pratade vi med chala och ogge as länge slängde oss i snön och grejjor,haha det va iallafall kul, sen så åkte vi traktor hem med chrille..
GULD KVÄLL! Nu ska vi väl se hur vi kommer till Linus osv, hejdåååååå!




heeeeeiiii mami

jag har åkt traktor, hihi imorgon blir det lite marieberg eftersom det är rearearea och så nu så blir det lite nygårda as gott och sen så ska vi väl sätta på en film och snacka lite granna.
herrå

en jätte sweet bild på frida och mig för ett tag sen....




sitter och väntar på ...

Frida och Sara som gick ut och pratade med ogge ett tag, jag följde inte med eftersom jag inte va helt klar osv.Båda två ska sova här ikväll och hur gick det här till? jo frida ringde mig och vi pratade lite och sen så frågade hon mig om vi kunde träffas och såklart träffade jag lilla fridisen, sen efter det så frågade sara om hon kunde komma till mig och då vart det så att båda skulle sova här.
-
Sitter iallafall just nu och lyssnar på musik och vart precis klar!



dagens outfit:

svarta thights ifrån HM

Vitt bas linne ifrån gina

Svart spets tröja ifrån cubus




tv..

Heiiiiii
sitter i mitt rum och har precis kollat på Avatar på nya tvn, den är jätte bra och det är jätte bra bild...har också kopplat in mina högtalare så det är perfekt hihi, är iallafall jätte trött och jag tror inte jag ska göra nåt idag, gick ju upp kl 07,00 så jag kommer inte orka iallafall men i morgon får jag se om jag hittar på nåt.Håller inte ordning på dagarna längre, visste inte att det va lördag;o får la se om jag gör nåt eller inte;)
-

dålig bild men det är slut på batteri i min kamera...

 




ett sista inlägg...

asbra låt som ligger högt upp på listan! (för mig dårå) ♥

 

/i'm only human...




godnatt!

ska snart gå och sova, för Elvira kommer aldrig till datorn.Ska upp tidigt i morgon ocksååååååå typ halv 7 men det är ju också kul..kan lika gärna skita i och sova men aja! Godnatt på er och den här dan  har vart guld värd, ses i morgon♥





GODJUL!

hej och godjul på er alla...
min jul började med att jag gick upp vid 10,00 fick min första jul klapp viket var en navelpiercing, och ett halsband med ett kors på, precis vad jag önskat mig! sen åt vi och sedan vart det såklart kalle anka sen paketöppning ...men sen så va det ett stort paket som jag undra vad det va eftersom jag inte önskat mig nåt stort förutom en tv och så stort va det inte....Och det va högtalare!!! eftersom mina gick sönder i sommras om ni kommer ihåg, så fick jag ett par nya tror det är sånna som Elvira har och alla som vart hemma hos henne vet att dom är jätte bra så jag är jätte nöjd, bästa julen på länge! sen så fick jag ett par sockor som är as sköna och en el tandborste,och så fick jag 2300 kr sammanlagt från min släkt (mormor,farmor och farfar) + mami och papi, älskar er!♥
min jul outfit:

-tröja ifrån ginatricot

-byxor ifrån pieces

-korshalsbandet ifrån glitter (tror jag)

navelpiercingen

närmre bild på halsbandet (ifrån syster) och nej jag är inte kristen men
erkänn det är sjukt snyggt med kors!!!

och högtalarna

Pengarna är redan insatta på mitt konto, men jag är iallafall nöjd med allt jag fick idag somsagt! och imorgon ska jag åka till mediamarkt och köpa en 32tums Tv, hihi love my life!♥




hemlig present....




dreaming people...

jay-smith



So, they threw you off
But you got back up trying again.
So, against the odds
Turned your face to the wind.
Always keepin' the faith
That's the only way we get through day by day

-
It's just the way it goes
We're the dreaming people
The way we put our hopes
Through the eye of an needle
Oh, oh oh
Through the eye of an needle
Oh, oh oh
We're the dreaming people
We're the dreaming people
-

So I know, I don't know know it all
I am lost sometimes
But that's alright
So I know, I'm learning how to fall
That's the only way
You're seeing me fly

Keep on keep'in the faith
That's the only way I get through day by day

it's just the way it goes,where the dreaming people
the way we put our hopes
through the eye of the needle,
ohh, oh oh through the eye of the needle
where the dreaming people.



The way we put our hopes
We're the dreaming people
It's just the way it goes
The way it goes yeah
The way we put our hopes
We're the dreaming people

We're the dreaming people



We're the dreaming people
Yeah yeah yeah
We're the dreaming people



sitter i mitt nystädade rum..

och har tråkigt, vad ska man göra? ja det vet jag inte faktiskt...har precis slagit in en present till min hundis det blev ett ben hihi(a) visst är jag snäll?;)

mitt allt,du har funnits vid min sida sen jag va 4år♥



godmorgon,

fast jag har vart vaken rätt så länge, har vart hos mormor nyss och kom precis hem. och fyfasiken va kallt det är ute, lungorna fryser förfan till is bara jag andas in, det gillas inte! anyway så ska jag snart städa mitt rum och sen blir det att baka osv. Längtar tills i morgon då jag får öppna alla mina paket hihi fett taggad IGEN, mitt humör gick upp igår då jag snackade med lite folk :) älskar mitt liv just nu!


kesha-cannibal



dagens outfit:




godnatt!

nu ska jag gå och tvätta av mig sminket och borsta tänderna, sen ska jag kolla klart på filmen på 3an den sög men whatever orkar inte sätta på en ny film lixom.
-
Tänkte bara säga att jag älskar elvira suljicic




hihihihihihihi

jag har damp, sitter här vid tvn och spelar lite cityville...*host* anyway så tänkte jag lägga in en liten bild på "bästa bloggaren"  kissie hihihhi ♥



 brun utan sol eller bara skuggor, who knows? ;)




Kväll...

sitter vid matbordet och har precis ätit tacos, gott vare iallafall.Vaknade vid 13,30 idag..straxt efter det åkte sara hem.Då så satt jag vid tvn ett tag och sen så städade jag mitt rum, gick till maxi och nu sitter jag här.I morgon ska jag städa klart mitt rum och sen duscha osv.Sen till mormor och sen hem och baka osv till julafton, känns som det gått as snabbt helt plötsligt är det julafton och känner mig inte så taggad längre p.g.a endel saker som hänt!;)
-
Nu ska jag sitta vid datan och bara ta det lungt. På nyår vettefan vad som händer...alla är bortresta och endel aa orkar inte ens ta upp det, men jag kanske träffar några old friends som jag pratat lite med eller bara är hemma känns tråkigt men så äre när man inte har planerat osv.Men det är bara att ta nya tag nästa år right?;)






Nåt att tänka på...



 


 

-

nu ska jag snart sova och imorgon blir det städ inför jul somsagt.
dagen har vart väldigt chill vilket är skönt, Det börjad med att jag vaknade rätt så sent, gick upp och kollade på tv och sen så väntade jag på sara, när hon kom gick vi till svängen och åt pizza (igen) och sen till maxi och köpte godis, det blev att vi sov här.Nu blir det antagligen film eller bara nörda data och sen sova.Får se uppdaterar garanterat i morgon iallfall. Pusssssss på er!♥




kvälls lunch?

 

tjohoooo,
kom precis in för en halvtime sen efter att ha vart ute med sara, vi gick och åt först och sen så träffade vi frida och olivia en stund..efter det gick vi och träffade chrille och kenny, och sen bärde det av till kenny kollade på nån film där och nu är jag hemma.
-
imorgon ska jag tillbringa dagen med sara,blir antagligen att vi sover här.Sen på onsdag ska jag städa mitt rum och så inför jul och på torsdag blir det mormor och julbakning...hihi en tradition.Nu ska jag äta min kvällslunch min favorit frukt apelsin kände mig lite hungrig (a)



 hihi jätte sweeeeeeet....not!




godmorgon sötnosar!

Har verkligen inte uppdaterat nåt på sistonde för att jag ska förändras i hur jag gör med mitt liv, och jag har haft några dagar på mig nu och tänka igenom saker och ting och därför har jag inte uppdaterat.Men nu tar jag tag i bloggen igen.
-
I fredags skulle jag igentligen gå på natt innebandyn men Felicia och Johanna men felicia vart sjuk så det blev inget med det. Så jag har vart hemma och bara chillat dom sista dagarna.Idag kommer jag antagligen och vara hemma och så men i morgon ska jag iallafall tillbringa tid med sariiiiiii, vilket ska bli askul.Nu ska jag ta en varm dusch raka benen osv, TJO!

 



 hittade en bild på sara, sweet!




gifts...



jag tycker det är jätte svårt att veta vad man vill ha på julafton
 men det här är väl ungefär vad jag önskar mig...




bloggtorka

en aning ja! kom precis in efter att ha vart ute med min hund med min syster..kallt men väldigt skönt ändå. Skolan dom här dagarna har vart as chill inte haft så seriösa lektioner osv. I morgon ska vi gå till maxi och köpa saker som jag anton och elvira ska ha till våran tårta, för vi ska ha någon tårt tävling i skolan eftersom det är sista dan på fredag innan jullovet. och fyfan va skönt det ska bli med jullov verkligen behövligt efter alla prov som vi haft den här terminen. Lovet kommer antagligen tillbringas med olivia och frida rätt så mycket.
-
i måndags va det ju basket åttan, och våran klass vann såklart..seriöst ja är så jäkla glad att jag har min klass, alla är jätte bra vänner och vi är jätte taggade varje gång det är nåt sånt här. och vi brukar ju vinna;)
AJA våran klass äger i vilket fall!

 


 








vi va då utklädda till "fjortsar" / "Bimbos" vi brukar alltid 
klä ut oss till nåt speciellt!;) jag har då DreGEl tröjan 110# fråga inte varför för det tänker jag inte berätta ;)



kallt ute...

heiiiii
kom precis hem till mig ifrån att ha vart hos chala i nån timme, trevlig va det iallafall. Fast olivia stannade hemma hos mig själv hihi hon "orkade" inte. Men jag och frida gick iallafall sprang lite också faktiskt hihi! nu ska vi nog nörda lite och sen så blir det nog att sova eftersom jag och frida ska upp tidigt för vi har dansuppvisning och vi ska locka håret osv före. såå vi kommer inte vara uppe länge ikväll.
-
imorse så vaknade jag och olivia vid 12;40 då gick vi upp och åt tacopaj till frukost (bra gjort) och sen så kollade vi på saw medans vi väntade på frida som skulle sova här också.
-
ska smörja mig med brunutan sol innan jag lägger mig, och sen duscha rakabenen osv i morgon på morgonen! det här va sista och första inlägget för idag. så godnatt!



 min faceolook nu på kvällen när vi gick till chala..äckligt hår osv!




Friday night...

min fredag har tillbringats hemma med familjen för olivia va med ***** så jag va hemma här och väntade och nu är hon är iallafall.Kollade precis på idol, va det rätt som vann? anyways så fick jag reda  på matte provet och kemi provet idag och ni kommer inte tro mig, MATTE= VG!!!!! asså jag vart så jäkla glad att jag kan bevisa att jag kan matte! På måndag är det ju lucia som alla vet och kyrkan som det ska hållas i med skolan ligger i prencip utanför min ytterdörr, ibland älskar jag och bo i kumla!♥
-
I morgon så hittar ja och olivia på nåt i thiiiink... jag vill in till marieberg och köpa navelpiercingar men aja vi får väl se vad som händer med dagen.. brb!



har förresten dansuppvisning på söndag..det här va bild ifrån sist ;)




pluggaaaaaaaaaaaaaar!

sitter och pluggar hemma hos mig med choklad och sura cola stänger...Matte provet idag gick bättre än jag trodde detr skulle göra, det va inte så svårt som jag igentligen tycker det är har jag blivit bättre på matte? jag har alltid kämpat med matte, ända sen jag gick i 4-5an har jag haft svårt med matte..läraren då hjälpte mig aldrig så mycket som jag behövde och jag har alltid behövt veta att jag gjort rätt när jag började högstadiet...hoppas jag får bra betyg på matten iallafall! nu ska vi fortsätta och plugga uppdaterar senare!





mina inlägg...

..har blivit i oordning, pirahna inlägget ska igentligen vara från i lördags osv..men aja! har precis ätit och nu sitter jag med julmust och pluggar KEMIN vi har ju prov på torsdag och kemi är inte min starka sida och inte matte heller för den delen och vi har prov imorgon, hoppas det går bra.. vi har precis börjat med det och aah jag har ju vart sjuk också. Och sen så glömde jag matten i skolan (typiskt mig) så det får väl gå som det går.
-
nu ska jag fortsätta plugga och sen ska jag kollar på en julfilm med mamma, pappa och syster myyysigt!




PIRANHA 3D

heeiiiii...
har inte uppdaterat nåt idag..men wathever who cares? skoja bara men vaknade rätt så sent...gick upp och kollade på en julfilm på 3an tror jag, har jag nämnt att jag älskar julfilmer? anyway så kom frida till mig efter ett tag..vi gjorde inte så mycket väntade mest på olivia, när hon kom till mig bestämde vi oss för att kolla på bio..det vart piranha 3D kom precis hem därifrån och den va ju ganska bra...lite äcklig men jag rekomenderar den iallafall!
-
imorgon ska vi till marieberg på morgonen och sen vid 17;15 ska jag träna, så vi måste åka tidigt till marieberg..ska köpa julklappar och sen lite kläder såklart ;) bilder ifrån kvällen kommer nog imorgon eller nåt .. för det går inte att ansluta min mobil till datorn så måste skicka bilder osv.. seeyahhhh !





3st bilder ifrån igår...












marieberg köpcentrum...

hej alla söta bloggläsare!
Sitter här i mitt nystädade rum och ska snart hoppa in i duschen, Efter marieberg åkte jag på dirr till dansstudion med frida och sara. Frida va där ett tag och sen så åkte hon, och då fortsatte vi och träna och nu är jag hemma igen. Har köpt en hel del faktiskt och julklappar till mami, papi och min syster. Är dock inte helt klar med mammas och pappas men det fixar jag snart. Bilder på allt jag köpte, och outfit för igår kommer också.

-



-

nu ska jag lyssna på lite Rihanna - LOUD och jullåtar det är så jä*la mysigt och lyssna på jullåtar det får en att längta ännu mer till julen!






me and fridisen!

godmorgon alla bloggläsare!
Nu har jag frida och olivia fixat oss..inte så mycket men det får duga! Vi ska dra till marieberg några timmar, jag ska åka hem vid 4 så det blir inte så länge men aja.
-
 ha det så bra!♥










kör på snebena ;)




2 bilder från kvällen...


jag och fridisen bjuder...

outfit kommer imorgon pössssssss!




BAPELSIN DÅ GUBBJÄVEL!!!



 haha för kul asså..bapelsin då gubbjävel!!!




friday!

yeessss...äntligen är det helg, Va i skolan idag iallafall det va inte så jobbigt som jag trodde det skulle vara, det va ganska chill speciellt på tyskan right?;)  haha gud ni vill inte veta vad vi gjorde. Anyways så är det en hemma dag idag. Jag har precis ätit kebabtallrik ifrån svängen och snart blir det en jul film med pappa med chips osv. Jag är jätte trött somnade nästan i soffan förut.

min spotify funkar inte? någon som kan hjälpa mig, det står bara att det är nåt "error 101" jag får panik påt jag vill verkligen ha min kära spotify...





home tomorrow too..

i guess...känns inte som jag orkar gå till skolan i morgon, ska dit på fredag iaf för vi har matte prov på onsdag och vi har matte på fredag, måndag, och tisdag måste vara med på dom så jag vet vad jag ska göra och så. Tror inte att jag kommer och klara det men jag får se annars får jag göra omprov. Men så äre, och sen så har vi några tyska ord på fredag men dom får jag väl göra på tisdag eller nåt? Sen så har vi någon SO uppsats man ska skriva om några "utsatta grupper" t.ex som homosexuella osv ja tror jag ska skriva om homosexuella men den ska vara klar efter jul.
Jag hatar betyg bara så alla vet!

 

 fast näeehhh!




RSS 2.0