hemma

och bion va asbra kollade på saw 7 3D.Sen så skjutsade vi hem oliver och nu sitter jag olivia och frida mätta efter en special gjord pizza.Nu sitter vi med våra välkända klubbor och tjockar oss,jag ska fräsha upp mig lite och sen så går vi till emil.Kommer nog hem senare vid 12-halv 1 kanske.lägger in bilder då också heeeeeeeeeeeiiiidoooooooooooooo!



nu drar jag på...

bio med oliver,frida och olivia kommer bli as kul sen så sover vi här,uppdaterar mer senare för nu måste jag dra mig!
hejdå!



tre systar och en mamma..

är snart slut,då ska jag ta och sova för jag är väldigt trött.Har inte så mycket mer att skriva i morgon vet jag inte vad som händer, får väl se.aja bilder ifrån tävlingen kommer någon annan dag eftersom att bilderna togs med alexandras system kamera..heidoooo

fixa sån frisyr igen eller?;)



i'm home

eller okej,kom hem för ungefär 2 tim sen men jag har ätit kinamat och duschat och nu har ja inpackning i håret.Måste verkligen ta i ordning på mitt hår nu,det är väldigt slitet och jag ska försöka och inte platta det så mycket.Bara på helgerna,vill verkligen ha långt hår men det är jätte slitet och min syster ska klippa mig imorgon sen ska jag köpa en BRA OCH DYR inpackning.
-
Tävlingen idag gick super både för mig och andra i dansstudion;
*jag kom 3a i singeln och jag fick en prick
*alexandra kom 2a i singeln och kom upp i silver
*Matilda kom 2a och kom upp i guld
*Matilda och alexandra kom 2a i paren och kom upp i guld
*jonna och cissi kom 1a och kom upp i star

grattis till alla jag är jätte nöjd,va ju trotsallt bara min andra silver tävling.
-
Nu ska jag duscha ur inpackningen och sen ska jag göra en ny design min är cp just nu,ska försöka få hjälp av någon också.Men mer om det sen ses snart brb!



jag är vaken

nu på en lördag,känns bra hihi iaf har precis plattat håret osv.vaknade idag och märkte att jag va neger men det är väl bra?;) men aja vi ses idag efter dansen om det inte blir försent!




dax för...

dans tävling igen,har precis sprayat mig med brun utan sol 2 gånger och fixat naglarna...Nu ska ja sova ska upp vid halv 6 imorgon för att vi ska åka buss.Anyway discot för småungarna gick bra,oliver och chala och blaxmo kom dit så jag pratade lite med dom och sen efter discot snackade jag med sara,mickis,chala,blaxmo,oliver,och många fler ganska så länge...trevligt trevligt.Nu Måste ja sovaaaaaaaaaaaa ska sätta på högsta volym i hörlurarna och bara vila.Ses i morgon!



godnatt!!!!!

nu ska jag sova uppdaterar i morgon loveu bye !



har haft en bloggpaus...

som ni kanske har märkt,men jag har verkligen inte haft lust eller nån ork när det har varit prao osv.Det har verkligen inte vart så kul som jag trodde det skulle vara,men jag har fått stått ut med det hela veckan.Va iallafall hemma idag för att jag har jätte ont i halsen osv och sen så orkade jag inte praoen.Men i morgon ska jag dit och sen efter det blir det att åka på pepp träning eftersom det är tävling i helgen.Och sen ska jag till skolan där det är disco för småungar och så är olivia den saknade personen där.Kommer ge henne en stor kram bara så du vet *hihi*.anyway nu ska jag spraya mig med brun utan sol och sen så ska jag kolla på tv eller kolla runt på lite bloggar har ju missat massor av saker nu när jag inte har suttit vid datan på 4dagar,det ni slå det;)
-
ses i morgon innan jag åker till dansen och discot för småungarna som vi ska ta hand om,har fått nog av småungar nu men aja....
så jävla glad att det ordnade sig!
,missu♥
DIN FIFA NÖRD, RING MIG PÅ DIRR NÄR DU SER DET HÄR!!!!!!!



nu drar jag till...

praoen,ska möta upp elvira....HEJDÅ!;)



lol 123

nu ska jag lägga mig i sängen och sätta på tvn och läsa ,HEJDÅ



hihi

hellooooooo
sitter just nu inne på mitt stökiga rum som förövrigt ska städas snart.vaknade kl 12;00 idag sen så åkte jag och tränade när jag kom hem så tog jag en powernap på ungefär 2tim skönt som fan eftersom jag va väldigt trött.efter det så åt jag sen tog jag en snabb dusch och åkte till oliver.
-
NU är jag iallafall hemma och ska snart städa rummet och ta mig nåt att äta.Prao imorgon ska proaoa hos 2-3 i kumlaby kulkul iaf skönt att slippa allting i skolan och slippa allt folk.
ses snart! *pusspuss*
det värsta är att du inte "orkar" bryr dig...
och btw bättre med bloggen än bakom ryggen (har jag inte rätt?)



kebabpizza


nu blir det....kebabpizza slivovitza shalalalalala...



dagens dresscode:

svarta lack thights- bikbok
naturvit stickad tröja-ginatricot
kör på enkelt idag;)



vad har hänt med dig?

assssåå,jag blir så arg.Du förlorar massor av vänner på det här.Kan du bara sluta,är jag jobbig osv osv osv säg det till mig face to face.ORKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

/bv huh?



morgon inlägg

*godmorgon*
sitter och dunkar musik,har precis ätit och sara gick nyss in på toan och jag ska snart duscha.Blir nog att hon sover här inatt också,för jag är jävligt sur.anyway vet inte vad som händer senare,men ut blir det iallafall.är hemma själv till 6 typ så nu ska jag dunka musik!
-
somnade vid 2;00 igår tror jag kollade på sex and the city två men jag somnade.*hihi* jag va fett trött!och sen så gick jag och borsta tänderna osv osv osv och sen somnade jag.
-
uppdaterar senare!
jag vill ha sommar!!!!



hemma från oliver...

japp,nu är vi hemma har fan cyklat som tokar,skit kallt ute.Har iallafall vart roligt hos oliver men somnade nästan på slutet där *hihi* men aja så är livet wtf...va på marieberg idag btw köpte typ 7 tröjor och thights,vet inte hur mycket pengar det vart tillsut med 2000 kan jag nog tippa på.ANYWAY imorgon vet jag inte vad som händer vi får väl ta och se i morgon vad som händer,uppdaterar mer i morgon.
-
Nu ska jag och sara nog kolla på någon film eller bara nörda...Ska väl sova skapligt tidigt i dag!;)
godnatt!
påsaaaaar
lilla gustav somnade på lektionen...



hem till oliver...

nu drar jag och sara hem till oliver och har allmänt trevligt.Vi tar cykeln och bajkar iväg.Idag i skolan va det som vanligt hände inte så mycket.Men nu ska vi åka sara stressar miiiiiiiiiiiiig
outfit:



godnatt!

nu säger ja godnatt till er söta '' många bloggläsare'' anyway har bäddat rent och lagt in massssoooor av nya låtar på min mobil...GUUULD! nu blir det ner i nybäddade sängen och sova och lyssna på musiik då.Skola imorgon roligt fast........ näeh!

heart!!!
saknar mitt gammla hår lite..vad tycker ni??



ändrade planer!

det blir ingen frida och olivia för mig,taggar istället sara vi kommer antagligen hitta på nåt imorgon! nu ska jag göra sit-upsen som jag inte har gjort än,men aja måste byta lakan i sängen också... måste verkligen göra det,JUSTE kom på att vi har so läxa måste kolla vad det va kommer inte ihåg förfan får kolla på pappret och se om jag fattar nåt.Imorgon är det fredag vilket innbär HELG kul kul kul!




efter..

en halv pizza,MÅSTE jag göra sit-ups kissande hunden osv just nu.Ska städa rummet också.aja det är bara att kämpa.Vetinte vad det blir av i morgon med frida och olivia men det återstår att se.aja brb städ och TRÄNING!!!!!
heart♥/hannalind



gubben i lådan-

Fått en flaska i huvet, legat sövd på akuten. 
Varit död i minuter, hela själen var bruten.
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet.
Jag har famlat i mörker, men i dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben i lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.
Tusen gånger om.

Blivigt lämnad i staden, medan du gick och blunda.
Fick en känga mot magen, tills jag smakade gatan.
Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen.
Som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget.
För jag tänkte på jag-et, och jag såg alla tecken.
Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.
Tusen gånger om.

Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor.
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du i mitt hjärta.
Ta mitt skimmer, för jag brinner.
Du är blott en blek lanterna, jag har gjort det här så länge.
Jag kan lika väl fortsätta.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.



bloggen suger!

och det är sanningen.seriöst jag har haft jätte mycket prov den här veckan jag har pluggat två dagar i rad och jag känner mig helt genom stressad,jag har dansat också!det är inte lätt att blanda skola,dans,och annat t.ex som bloggen.Jag vill inte att ni tror att jag  tror att ni bryr er för min blogg suger.Och jag är en noob och jag funderar på att lägga ner bloggen även fast jag tycker det är kul.Det har hänt rätt så mycket grejor i mitt liv om man säger så och livet runt omkring mig.
-
Skolaa idag hade stort NO prov som jag har tränat JÄTTE mycket på.Och det gick jätte bra.Det va inte så svårt och jag hade inte ens behövt plugga ihjäl mig frågorna som jag pluggat på och det va inte så många med.Anyway fick göra nåt fråge sak i skolan eftersom jag missade det när jag va sjuk förra veckan.Fick en kexchoklad och en päron festis MIMS.Kom precis hem och sitter och nördar framför datan.Har inte suttit vid datan på 3 dagar kanske därför jag inte har uppdaterat eller?hihi aja nu ska jag ta mig nåt att äta och sen göra So läxan.
-
fredag i morgon btw,för mig blir det KANSKE frida och olivia somvanligt bästiii har alltid kul med er tjejer!
det finns inte ord för hur mycket ni är värda för mig verkligen allt.även fast jag kan klaga osv osv osv så är det ingenting mot er det ärbara jag och mitt egna självförstroende som jag inte har så mycket av!
LOVEU!♥
(bry er inte om olivias lilla syrra till vänster på första bilden)



hahah,ett sista inlägg...

asså,jag kollade på bonde söker fru förut.Och jag skrattar ju ihjäl mig när jag ser henne.Någon mer som tycker synd om henne än jag?

image

hihi



assååå

nu får jag damp på det här,jag har gjort läxan verkligen hela dagen och jag överdriver inte.Jag har smsat runt till massor om kemin vad man ska kunna och om det är prov eller inte? men ingen vet säkert alla svarar olika så vad ska man göra?jo jag har lärt mig 2st sidor med frågor och sen allting som man har när man har kemin asså typ provrör,degeltong osv osv osv.Hoppas det räcker visste ju inte vad man skulle kunna.och jag hoppas det inte är provet heller.Men aja vad ska ja göra lixom?????
-
Vaknade hos olivia vid 12;00 och då gick jag frida o olivia ner och åt pannkaka och sen åkte jag och dansade och sen hem och gjorde läxan.det va min dag rolig va?;) Börjar halv 11 i morgon så då ska jag väl gå upp vid 9 taget.kanske lite tidigare så jag slipper stressa sönder mig.Har inte fixat någonting tills i morgon p.g.a pluggggggggg så jag skyller på det.Hare gött hej!<3
yesterday night:
trevligt trevligt,nu ska jag sova godnatt!



har precis

tagit bort sminket osv osv osv.oliver,chala och linus (va *****) och dom åkte hem för en kvart sen kanske.Nu ska -jag olivia och frida sitta vid datan eller sätta på en film.
-
imorgon har jag dans vid kvart över 1 så jag måste upp ganska tidigt och åka hem och fixa lite tills dess.Men nu skulle vi tydligen sova enligt olivia.Men vi ses i morgon!
pusspuss och godnatt!<3



snart kommer ...

.. ***** och **** vi ska väl bara göra nåt vet inte vad men aja,uppdaterar lite senare!;)
pusspuss!



hemma hos olivia

sitter hemma hos olivia med frida,Vet inte när dom ska fixa sig men någon gång gör dom väl det.Vi ska väl antagligen cykla någon stans sen eller så kanske ****** och ****** kommer hit who knows?men aja har inte så mycket mer att skriva men min blogg suger iallafall skriver om saker som ni inte bryr er om så ni får kommentera och berätta vad jag ska börjar skriva om och sånt så min blogg blir mer intressant, okej? !!;) bra då säger vi så! har iallafall klagat lite på frida och olivia om att dom ska uppdatera nu så det håller dom på med HOPPAS JAG ! alla sitter här med en varsin data haha nördarna.se.NU ska vi när och käka pizza MUMS! hihi (A) men aja jag är wb....(ni vet varför) hejdå!♥

i miss...<3



fixar mig

men vet inte om jag ska sova med dom för dom svarar inte,men jag antar väl att jag ska det.Men iallafall så fixar jag mig vet inte vad jag ska ha på mig än men jag får väl se vad det blir är iaf klart med håret och sminket.Igår så pluggade jag på kemin och snackade med linus på skajp tills två typ.MYCKET LIV JAG HAR.Men jag fick reda på att vi skulle ha kemi test/prov på måndag och jag vet inte ens vad vi ska träna på så jag tränade på det jag visste vad det va typ;)
-
Uppdaterar senare innan jag drar till olivia (Om ja ska det) herrå!:)
OLIVIA ELLER FRIDA RING MIG NÄR NI SER DET HÄR!!!!!!!!!



facelook...



pluggarpluggarpluggar

sittter och pluggar kemi och pratar med linus på skajp,roligt liv men aja thats me!




jaaa det här va ju....kul

jag får damp,jag sitter en fredags kväll och gör hmm...INGET.Men i morgon blir det fridisen och olivia som sagt och det taggar jag till! Vi ska antaligen sova hos olivia och hitta på nåt kul,men det får vi väl se då.Nu blir det att kolla på tv och sitta vid datan.Men aja vi ses i morgon eller nåt för jag har ju ingenting att skriva om eftersom att jag inte gör nåt såååå herrå!;)



älskar bilden asså;)



godmorgon

nu drar jag till skolan vi har idrott som första´lektion kul kul,aja herrå!;)



skola i morgon

japp skola i morgon,orkar fan inte vara hemma mer.Även fast jag kanske inte mår på topp men aja.Freadag i morgon vet inte vad som händer men jag ska inte vara med frida för hon skulle vara med jessica och sen gå på bio med filla.Så vet inte vad som händer är nog bara hemma.Men på lördag blir det fridisen och kanske olivia?
-
nu ska jag gå och sova hade gött hej!



städ på G

städar brb!



sovmorgon?

*godmorgon*
Halsen har blivit dåligare,hostar mer men hostade inte inatt iallafall.Men jag vaknade av att det ringde 1081 gånger.Så det va lite irreterande men nu är jag iallafall uppe och sitter och väntar på syster och papi som är och handlar jag är törstig!.I morgon är det fredag och då ska jag till skolan även fast jag är dålig för jag ska vara med frida och olivia (hoppas jag) om hon inte dissar.Anyway gick och la mig vid 01;00 och nu sitter jag och snackar med sara på msn.hoppas det löser sig!♥
-
nu blir det att lyssna lite på musik och sen vara nörd vid datan hela dagen typ.Men måste göra lite läxor också.
men vi ses!
haha gud nyaste bilden osv osv osv
hennes snygga telefon som hon hade va ju bäst asså!;)



hemma i morgon med

för att jag börjar få ont i halsen och måste peppa tills i helgen då är jag med fridisen och olivia,guuuuld som vanligt!♥
seriöst vi har fan alltid kul ihop!
-
har gjort klart alla NO frågor som jag ska kunna och nu snackar jag med linus på msn och lite sånt.Ska nog sätta på en film sen eller nåt vill inte sova iallafall kanske tar fram boken annars och läser.WHO KNOWS?
har ingenting mer att skriva.



kungarna av...tylösand?

japp,rubriken är ju sann.Har bara vart i skolan och hämtat läxorna som jag måste sätta i gång med.Men det händer aldrig.Vi har ju ganska så många prov och sånt.
*No prov på torsdag
*svenska redovisning på måndag
*kemi förhör på måndag
*matte prov på onsdag
och jag kan ingenting av det.eller jo svenskan har jag ganska så stor koll på.Men nu måste jag sätta igång
hare gött hej!



sjuk...

ASSSSSÅ gud va irreterande jag va vaken nästan hela natten för att jag hostade,och nu är jag jätte trött så jag stannade hemma idag Har också börjat få ont i halsen osv osv.Så det va bäst och stanna hemma så det inte blir värre har ju tävling om 2 veckor.
-
Så nu är jag hemma och spenderar lite tid med min nya dator love it den är jätte snabb och inte laggar och sånt.OCh min andra dator gick ju då sönder,asså den stängde av sig hela tiden av högtemeratur ochs en pep den när jag starta den och det va nåt fel på moderskortet (hette det så?) det skulle kosta mer att laga än och köpa en ny.Så vi åkte och köpte en ny.
-
Nu ska jag lägga över bilder och sånt från gammla datorn (om den inte stängs av hela tiden).Och senare vid 3 ska jag kanske åka till skolan och hämta saker som jag måste plugga på.Uppdaterar kanske senare.'



hihhiiih

/va det någon som sa thailand resa?



godnatt

nu ska ja gå och sova och läsa boken OCH läsa igenom läxan igen.Hoppas jag kan den tills i morgon,men det är ju iallafall inget prov.
-
SVERIGE SUGER BTW!



im happy again!!!!!

mitt liv äger just nu,jag älskar mina föräldrar... allt i livet funkar just nu ingenting går åt helvete.Men iallafall sitter hemma i köket just nu och ska snart kolla på fotboll. Sverige vs Holland undra vilka som vinner?
-
började klockan 08;20 idag och ja vaknade 07;30 oops... aja till skolan kom ja iallafall och i tid också faktiskt.efter skolan kom jag hem dampade lite på datan och sen åkte jag mamma och pappa till marieberg och gissa vad vi köpte...?
MIN nya dator!
jag är jätte nööööööööööööjd
Tack mamma och pappa älskar er!♥



home by my self..

japp,nu är man själv inne på mitt rum då.Har plockat undan lite saker och städat buren;o.I morgon är det skola och måndag som innebär idrott,och dans.GUUULD! men jag har ju lite ont i naveln så vill ju inte ta i allt jag har.Men aja...Det får väl funka.Har inte så mycket mer att skriva men ses i morgon fyfäään!
-
miss my old room...lite?



im happy...

tjenaretjenare,
har precis ätit lite toast med flickorna,ska snart duscha (och tvätta navelpiercingen) jag vill ju inte få infektion.Har vart och dansat lite medans frida och olivia va hemma hos mig och väntade.snart blir det nog mat iallafall,inte för jag är hungrig men...
-
senare vet jag inte vad som händer,olivia eller om det va frida snacka om att vi skulle träffa chala eller nåt?men aja det lär jag väl märka.ses senare skola imorgon btw TAGGA!!;o



svar på kommentar;

COMMENTS
Skrivet av:

vart tog du? :)

2010-10-10 @ 01:08:15
svar: jag tog på zahara (c eller z),vet inte vem du är men...



vart va vi?

rubriken säger allt?vi va hos någon marcus eller nåt med oliver,chala,felix,helge vet inte vilka folket va men fett ont i naveln har jag iallafall så va ju inte världens socialaste.Men anyway nu sitter vi och tjockar oss,och kollar lite på facebook.Vårat liv? mja välkommen.Men vad babblar jag om???
-
i morgon va det tydligen dans vid kvart över ett?det hade ja glömt och ja kommer ju inte kunna dansa efter som jag tog hål i naveln.Men jag får väl inte ta i allt jag har eller nåt.Men jag måste ju iallafall ställa klockan det är en sak som är säker!nu ska jag vara social mot flickorna...
herrå!
my eye...



då va det klart!

tjenamittbena,
mitt humör är på topp jag har äntligen tagit hål i navlen,det gjorde inte alls ont...Och jag har bara berättat för 2st vad som hände och jag hoppas det inte kommer ut till någon.Anyway jag och frida sitter här och väntar på ollibolli.Hon ska också sova här,det blir att äta pizza ikväll och sen gå ut och gå.Mysssigt vi ska väl kanske träffa någon också vem vet.Har iallafall inget ont i navlen viket är bra.Men nu ska jag nog göra nåt vettefan vad men jag uppdaterar senare och det lovar jag!♥



örebroooooo

hejsansvejsan,
nu är jag hemma med ***** vi kollade på bio och det va i rymden finns inga känslor finns nog bättre filmer om man säger så.Men fett värd kväll åkte iallafall hem med syrrans pojkvän och nu sitter vi här och dricker cola.
-
i morgon ska jag in till örebro och ta hål i naveln,känner mig jätte nervös och det kommer åå göra skit ont efter.Slår vad om att jag kommer svimma men whatever det är värt det!
-
nu ska jag kanske sätta på någon film eller nåt,ses i morgon!:)
kommer förresten lite bilder från kvällen....
haha assåå videon x),vi va typ helt själva där för vi väntade
på syrran...



fredag stora planer!

tjooo
sitter med olivia hemma hos mig och har precis duschat håret o.s.v o.s.v.Har ganska mycket planer inför ikväll,nu ska jag åå olivia ta bussen in till hallsberg och gå och överraska ****** för det är hallsbergsmarken.Men iallafall sen efter det ska jag, olivia, johanna (tror jag),felicia och ****** kolla på bio i örebro och sen så sover jag med ***** hos mig.Men ni kommer inte och få veta vem det är som ni kanske märker.Men nu ska jag nog ta och packa väskan med lite stuff och på lördag (imorgon) tar jag och olivia hål i naveln äntligen!!!!!men uppdaterar innan jag drar ska kolla på  buss tiderna nu också!;)


HAHA ne men vi dampade litegranna!
meen vaddå thats us ;)



nu drar jag till

skolan.Måste bara äta upp frukosten och borsta tändisarna.Men igår så dansade jag bara så därför uppdaterade jag inte.Men nu måste jag skynda mig klockan är redan 08;00??????+



obsessed...

precis kollat på obsessed med beyoncé som skådespelare vilken panik film,man ville bara döda jälva tjejen som irreterade mig så jävla mycket.men ni får väl se på den ni som vill veta vad jag snackar om,i slutet jävka catfight där asså!men varför babblar jag på om inget.Ska gå och sova fett trött och det är ju skola i morgon också.Har inte gjort iordning nåt men wtf shit the same im a rockstar lixom (olivia style) HAHAHA så jävla våran humor....
men aja ses imorgon har förresten dans då ovanligt...



sko i vattnet

heeeeiiiii
sitter hemma hos olivia,vi har bara kollat på tv och sånt.Inget speciellt,vet inte om nåt händer eller inte men jag är fett trött iallafall känns som om jag bara vill dö.
-
idag på håltimmen så åkte vi till aramis somvanligt och åt pizza det va jag, olivia, tilda, sara, viar, lawko, elvira, ida , ida.Har inte så mycket mer att skriva men jag måste hem och plugga lite till tyskan och sen sova eller nåt.
meeeeeeeeeeeeeeeeeeeen ses senare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hahahah,gud vilka minnen!



rubrik.

godmorgon

sitter och dricker min drick yougurt och ska snart cykla iväg till skolan.Idag vet jag inte vad som händer,
får väl hitta på nåt ingen dans idag iallafall faaaaaaaaaaan va skönt!ska åka om fem min så måste skynda på lite
men jag uppdaterar nog när jag kommer hem eller om jag är hos någon!
ses!♥




godnatt

jag är jätte trött,har precis duschat efter dansen det gick väl ganska bra antar jag men va inte på topp idag,träningsverk o.s.v.Skola i morgon börjar 08,20 och slutar vid 14;20 kanske nåt sånt.Men jag uppdaterar kanske lite efter skolan eller så blir det på kvällen.Har inte så mycket mer att skriva ska kolla vad fridisen har svarat på smset och sen så  ska ja va lite social på msn och kolla lite på facebook och sen sova.
sseeyaaaahh tomorrow!;)

missyou!♥



sitter i skolan

och gör det man inte ska göra,men whatever jag är klar med svenska uppsatsen.Måste bara skriva ut på datan och lära in mig lite grejjor.Nu ska jag gå och äta
herrrå!



sticka?

jamen syslöjd är ju kul?;)



träning james + städa rummet

stog i min kalender i mobilen idag,har börjat skrivit in ALLT som ska hända där.väldigt bra då har man koll på alla prov,tävlingar t.ex.Har iallafall gjort allt som stog där och det gick super! och städningen också för den delen städade råttburen också fett jobbigt men det va värt det.jag vet att jag inte har uppdaterat sådär jätte bra men har verkligen haft fullt upp hela veckan och helgen.Tog inte några bilder alls på tävlingen eller jo 3 egopics på mcdonkan i västerås påväg hem,jätte söta faktiskt!gick inte så jätte bra på tävlingen men jag har en andledning...iallafall till singeln men jag tänker inte ta upp det på bloggen.Men nu taggar jag nästa tävling i tidaholm om...3veckor tror jag,måste ta reda på det och lägga in på mobilen.
-
Annars idag har jag vart på marieberg och köpt knä skydd och syrran skulle kolla på en iphone 4 eller nåt sånt.jag vill ha en IPHONE btw!!!!!! bara så ni vet asså,men nu ska jag chilla vid datan och sen sova.Är fett trött efter den här dagen.
i morgon börjar jag 09;25 och slutar vid 14;20 kanske.Men uppdaterar nog efter skolan har dans i morgon också.
gud va mycket jag dansar.Men aja seeeyaahhhhhh!♥
riktigt söt...fast näeh!



dansdansdans

tagga,ska snart gå och lägga mig och sova.
blev ändrade planer jag och mamma åker med sara i morgon och pappa stannar hemma med syster som har infektion i hela kroppen och sen nåt med njuren också...KRYA!!!!men nu ska jag lägga i danskläderna i väskan.
och sen lyssna på musik och sovaaaaa! uppdaterar kanske i morgon på morgonen annars så ses vi på söndag eller senare på kvällen i morgon!
hejdå och önska mig lycka till!♥



mini morrötter..

till frukost,japp såäre äter mini morötter till frukost för jag orkade inte göra nåt annat,
jag är lat men vaddå? det är ju morgon och jag är ingen morgon människa om man säger så...men iallfall ska snart åka till skolan engelska provet är ju idag har tränat massor men fortfarande...vet inte om jag klarar det.
och jag är jätte ont i magen och det gör ju inte saken bättre.
men nu måste jag skynda på lite har idrott som första lektion!
hejdåååå!
DAGENS



RSS 2.0