hhehehehehe

Tumblr_lwn170nmu21r7yf1io1_500_large




you lost me


Tumblr_lvrgb4l6io1qf72n7o1_500_large

 




nattiii

Sitter i min säng och smsar lite..ska snart lägga mig och lyssna på musik.Och jag är jätte nöjd för jag fick VG på mitt matteprov idag hehehehehhh! känner mig som största tönten.
-
Hur ska en kille vara? enligt mig ska han vara snäll, och bry sig om en och alltid ha tid och prata vilken tid det än är på dygnet.Han ska inte vara för ytlig alltså bry sig så mycket om utseendet.Och eftersom jag är typ 1.70 så tycker jag att han ska vara ganska lång men inte för lång.hihihii wow..undra vart jag fick den frågan ifrån? ;))


lovelovelove♥




flyttar in för fullt..

är i mitt nya hus och sitter i köket på golvet..har inget bord här än hehe.Jaja vi håller iallafall på och flyttar lite små saker och på lördag så flyttar vi in helt.Kommer bli awesome, måste bara göra om i mitt rum och massa innan jag bor där i just det rummet men det får jag stå ut med.Nu ska vi nog åka och hämta mer saker..men vi höööörs pussss!
-



fattar intee...

 

-

fattar inte hur någon kan förstöra någons liv sådär..hur kan man leva med att göra så att en människa har svårt att gå till skolan och ens klara dagen? dom som mobbar har uppenbarligen mycket att jobba med inom sig.

Jag hoppas verkligen att han mår bättre tillslut, good luck!




förskyld

hejsan!
sitter hemma och ska snart duscha..har blivit förskyld igen och det är verkligen inte kul.I veckan kommer jag ha jätte mycket i skolan så tänkte bara säga att jag kommer och vara helt off så förvänta er igen uppdatering.
-
Stop wasting energy on being angry about everything, think about all the good things and all the things that makes you happy in your life instead.



no clue -

har ingen aning om vad jag ska göra med allt.. med mitt liv.Finns så mycket som jag ångrar och som jag inte ångrar.Men just nu vet jag inte om jag ens vill försöka längre, det spelar ingen roll hur mycket jag än försöker för jag är fortfarande inte tillräcklig.Ingen kan förstå hur jag känner, jag har också känslor.Jag kan också må dåligt.Jag tycker inte synd om mig själv..Jag vill bara få ut allt, ni behöver inte klaga på det också.GODNATT!
-
Sick_of__by_freakyashell-d4dgh3g_large



-.-.-.--.-.-.--.-..-.--.--.

IM SICK OF everything...




Thoughts in my head

Har bara 4 sidor kvar av boken, och sen så måste jag skriva en recension.Vet inte hur jag ska skriva den men det återstår och se.Imorgon är det iallafall fredag, vet inte riktigt vad jag ska göra..antingen chilla eller något annat.Är ganska trött efter skolveckan hähä.Jaja nu ska jag gå och tvätta ansiktet som förövrigt faktiskt har blivit mycket bättre, och sen så ska jag lägga mig i sängen.Efter jag har gjort klart recensionen såklart! ;))

i wonder what my life would have looked like




if you ever leave me baby, leave some morphine at my door

Läsa ut min bok och skriva min bok recension tills i morgon men jag orkar inte fokuseraaaaaaaaaa....buuuuhuuuuuu :(((





RSS 2.0