hej min kära lilla blogg!

sitter och pluggar lite so, har två frågor kvar om religon sen är jag klar så det är lungt.Ska snart äta och sen städa mitt rum.Idag va det skola, efter det åkte jag till örebro till sahara (piercingstudio) och fixade min navelpiercing.Och nu sitter jag här.Och juste anledningen till att jag inte har uppdaterat är att jag har haft massssor av prov dom här två veckorna, är det så länge? som jag inte har uppdaterat, jag har iallafall vart superstressad!
-
I morgon är det fredag, den kommer antaligen och spenderas med sara a.k.a fisken! vi har redan planerat lite och det kommer och bli super.Och så måste jag också åka till marieberg dels köpa lite åt mig själv och köpa **** till **** för *** ***** hemlig va? ;) vet inte riktigt vad jag ska köpa än men får hitta på nåt kul!

P.S
vill bara säga att jag kommer och saknar olivia green och frida holmberg för dom är i sälen loveu!♥



bajs

tjetjetjetje
sitter i mitt rum med sara fisken eriksson, och försöker planera kvällen...vet inte riktigt vad som händer men något blir det väl iallafall.!
har precis sminkat och plattat håret, försöker hitta något att ha på mig men utan resultat hehe, somvanligt?
får väl ta och åka till marieberg någon dag igen.
pusshej uppdaterar senare!


hehe old times.....



we like too sleep all day,and party all night!


 

söt hehe...




Godmorgon världen

Hej bloggen, jag vaknade precis och har nyss duschat ska snart tvätta ansiktet osv och sen städa. Senare ska jag träffa ***** kan ni gissa vem? Jajamen,nu fick nåt att tänka på va?;) - Nu ska jag börja och göra alla grejjor, så hejdå!!!



förskyld tjej!

ORKA FÖRSKYLD TJEJ MED MENSVÄRK!!
yeah, thats me right know...jag har verkligen största mensvärken och så får jag ingen luft genom näsan.Kul början på en helg!!!!!!!!!!
-
aja, skola idag vi hade biologi och SO prov det gicks super! kunde inte gått bättre är as nöjd.Efter skolan drog jag hem till Elvira ett tag som vanligt, sen tog jag bussen hem.När jag kom hem så bakade jag lite chokladbollar,gick ut och gick en låååång promenad med min hund vilket va as skönt, och sen så åt jag och nu har jag precis kollat på film, satte nyss på bb! har missat två avsnitt inte bra Hanna.Iallafall så skulle jag igentligen till frida där olivia va men jag visste inte först om jag skulle dit men sen när jag bestämt mig att jag skulle det hade jag ingen skjuts och det här va sista dagen på as länge som jag kunde umgås med fridisen hon ska ju till sälen...great! fast nej.
i morgon vet jag inte vad som händer men får la ta och planera lite vet iallafall att jag ska städa mitt rum och duscha hehe, pusss!




men gud, kolla vad jag hitta, en jätte jätte gammal bild...jag saknar tiderna♥
/ i know what i want, i just dont know how to get it.....



you are f*cking perfect

sitter och kollar på det okända, usch jag kommer åå bli mörkrädd inte kul! aja får väl kolla lite på bb så mina tankar går någon annan stans hehe.har pluggat ganska så rejält enda sen jag kom hem så nu har jag lite mer koll på so:n i allafall får ta och ta hem No:n i morgon eftersom vi har båda proven på samma dag jippi fast ne.
-
Va ju hos elvira förut vi körde lite zumba osv, i morgon ska jag upp tidigt och duscha och sen bär det av tills skolan,och efter skolan ska jag plugga somsagt och sen ska jag träna hihi, känner mig ganska så duktig faktiskt!



/sick of trying...




zumba time!

nu ska jag och elvira köra lite zumba TJE!




hej bloggisen!

Har precis duschat efter träningen.ska snart kolla på 2012, jag vet att jag är lite efter men jag såg början hemma hos olivia förra helgen och tänkte att jag kunde se klart på den idag.Sen efter ska jag väl kolla lite på bb och sen sova,har inte så mycket mer att skriva så TJE!

bild på frida när vi va på marieberg i fredags.

/ orkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa




godnatt!

mitt sista inlägg för kvällen/natten, nu blir det att sitta vid datorn i 20 min till och sen gå och lägga mig.Konstigt nog är jag väldigt tröttis...jaja godnatt loveU!

Word!




Hemma

hejsansvejsan,
kom precis in ifrån att ha vart ute med frida och olivia, träffade lite olika folk osv, resten kan jag inte säga jaja annars så ska jag väl typ snart sova ska upp tidigt imorgon och träna...hmm, orkar jag? Ja det klart att jag gör hehe. hejdå och ha det så bra!♥

en söt bild ifrån idag, lägg märke till mig i mitten, jag ser ut som en pyssling!




Yooooo

igår va jag, frida och filla på marieberg köpte två tröjor, trosor och BH välbehövliga saker helt enkelt,därför jag inte uppderade nåt.Har iallafall precis ätit lite frukost fast vi vaknade 12 hehe sega människor, plockat i disk i diskmaskinen och satt igång den för första gången sen vi flytta hit...GRATTIS TILL MIG! jaja, igår kväll träffade jag,frida och olivia lite chill människor och sen så gick vi hem och somnade med smink och hela skiten på usch vad skabb jag va när jag vaknade, gick typ på dirr och duscha och nu vet vi inte vad vi ska göra! får väl se vad som händer senare, pussis loveu!♥

en liten bild ifrån igår när vi kom hem ifrån marieberg.






BRB DUSCH!

nu går ja och duschar och sen blir det bb! bye♥



hej bloggen

håller just nu på att städa, ni vet ju hur det brukar se ut efter en skolvecka hehe! anyway så har dagen vart rätt så bra, känner bara att jag är extremt skoltrött så det är sjukt! jag fick iallafall VG på fysik provet, är väldigt glad för jag pluggade inte sådär extremt mycket som jag brukar..kanske börjar och få till det utan att plugga ihjäl mig? jaja, i morgon är det fredag ÄNTLIGEN! jag ska till marieberg med frida på dagen och sen så blir det nog bio med tjejorna.Har en känsla av att helgen kommer att bli BÄST! TJE!

ni är bäst!♥




hos bästa elvira

hej bloggisen!
sitter hemma hos Elvira, just nu är hon och duschar? och snart ska vi plugga lite fysik till provet i morgon, jag kan verkligen inteeeeeee men jag vill bli av med det så jag kan fokusera på våra 4 andra prov:
Fysik: i morgon
biologi: nästa vecka torsdag
So: nästa vecka torsdag
Kemi: om två veckor på måndagen
Tyska: om tre veckor på tisdagen
gud ja! det är mycket prov, och varje vecka här framöver.Så det verkar som om jag inte kommer få det så lungt dom här veckorna.jaja nu ska jag iallafall bli av med fysiken så jag kan fokusera på biologi och so.Uppdaterar senare, pöösssss!♥




marieberg

tjosan!
sitter i min säng och är as mätt efter tacosen...usch spyr av tanken på mat just nu.Idag va det skola som vanligt,efte skolan åkte jag hem och sen direkt till Tandläkaren efter det drog jag till marieberg, köpte två magtröjor ett skärp och jeans.Jag ska åka någon mer dag och köpa mer saker som t.ex BH, trosor, mer tröjor och bikini.
-
Senare ska jag kolla på bigbrother och sen sova, hmm..vad händer imorgon? ja har ingen aning, måste iallafall plugga har fysik prov på onsdag och det måste jag göra nu med så tje!

randig magtröja - cubus 149:-

vit magtröja - cubus 149:-

ljus blåa jeans - cubus 299:-



skärp - cubus 49 :-

det va lite impuls köp bara, ledsen för dåliga webcam bilderna!



Nicky, min älskling!

hej bloggen!
sitter och kollar på bigbrother, glömde att det började kl 9 så jag började och kolla nu :( får väl ta och kolla på datan sen! nu ska jag fortsätta och kolla och sen ska jag sova, för i morgon är det skola! jaja hejdå.

åhh, jag kom ihåg hur varmt det var den här dagen när jag gick till bussen!

JAG VILL HA SOMMAR!!!





hos olivia

heejjjj bloggen, sitter hemma hos olivia och chillar lite.Kom precis hit och jag ser ut som en transa men annars så är det okej! nu ska jag vara lite social hihi.

INTE JAG PÅ BILDEN!!




GODNATT

bild ifrån när jag va i helsingborg med saraaaaaa...dålig bild!




just nu

sitter och kollar på bigbrother har precis fixat alla grejjor tills imorgon, tvättat tröjor packat, sprayat mig fixat naglarna..jaa nu är allt klart tror jag.Jag hoppas på att jag kan åka hem rätt så tidigt så jag kanske kan sova hos olivia eller nåt, jag saknar dom töntarna!!<3 ses i morgon uppdaterar genom mobilen i bilen påväg till lindesberg TJE!

brun utan solen jag använder!

 





Bigbrother

Nu blir det att kolla på bigbrother och sen sova.I morgon är det fredag vilket innebär helg..hmm i morgon ska jag vara lite med frida och olivia och sen så ska jag sova ganska tidigt eftersom jag har tävling.Iallafall så börjar bigbrother och ca 2 minuter. Har förresten städat rummet och stallt sängen på ett annat sätt bild kommer i morgon.va iallafalls skönt att storstäda lite.Behövdes kan jag ju säga,nu ska jag gå och hämta ett äpple godnatt!

bild ifrån visningen idag...







nu drar jag på husvisning..

Sitter hemma hos Elvira, vi har pratat om allt ifrån himmel till jord, och nu ska jag åka på husvisning! väntar bara på att mamma och pappa ska hämta mig. ses snart kram!




DAGENS VILL HA!




3st tips för att få bättre hy..

Detta hjälper mot fet hy, och finns endast på apoteket.



-

nu börjar bigbrother
ses i morgon efter skolan..ja ni såg rätt!;) TJE!


//man ger så mycket men får aldrig nåt tillbax....



TJE

sitter och kollar på house, och längtar till bb börjar! mitt favvoprogram hihi! kommer nog och vara hemma ifrån skolan i morgon med och sen på torsdag drar ja iväg.Igår kolla jag på en jätte bra film på länge,knight&day fett bra rekomenderar!!! Ikväll ska jag kolla på the tourist är den bra? jaja det återstår och se. vaknade btw halv 2 idag...hur lyckas jag?




Nu går jag och....

tar en varm och lång dusch, sedan blir det bigbrother och sen sätter jag på någon film eller nåt.Och så är jag jäkligt sugen på choklad också hehe.NE men det får bli en liten frurre (frukt) herrå!

 




my mama said...

HEJ BLOGGEN!
sitter här i vardagsrummet och sjukar mig...det ända jag har gjort idag är att suttit vid datan ätit lite druckit lite och suttit vid datorn + tvn.KUL LIV kommer nog att vara hemma imorgon med och sen så ser jag hur jag gör på onsdag.Och i helgen är det danstävling...hmm kul hehe ne men jag är inte så taggad som jag borde vara men aja TJE!

//Jag säger bara en sak ORKA!






hej bloggen!

jag har inte orkat uppdaterat, som ni kanske märkt? men jag har haft fullt upp...jag orkar inte ens skriva om helgen men kan ju säga att den har vart BÄST med mina favorit tjejer!
-
Nu sitter jag vid tvn och har precis kollat på bigbrother, jag vart så rädd att sanna skulle åka ut så jag ringde och röstade ;) visst är jag töntig? iallafall så ska jag vara hemma i morgon, känner att jag är påväg att bli förskyld osv.
nu ska jag sitta vid datan och kolla på tv finns säkert nåt att se!
puss!♥



juste...

min "chill" outfit idag i skolan btw:

Jens - cubus

svart linne - ginatricot

Grå tröja - okänd




HEJ SÖTNOSAR!

har precis ätit lite tacopaj, snart kommer olivia och frida hit då ska jag till **** och hämta lite skydd till min iphone har börjat och bli repor, INTE BRA! iallafall så ska vi väl fixa oss och sen så träffar vi väl någon eller om vi bara chillar? har ingen aning.Lyssnar på lite musik nu när jag väntar, chill!
uppdaterar senare!

sweeeeeeeeeeeeet!




Städning...

Gudars, har precis städat klart mitt rum med muskiken på högsta nivå, äntligen klar. Mitt rum blir alltid stökigt som F*N när det är skola och vardagar orkar inte städa eller hålla iordning då,aja Frida ringde precis och frågade hur kvällens planer va...och jaa hur är dom? vi ska väl antagligen sova hos mig och kanske träffa någon eller nåt? jag har ingen aning.Men vi hittar nog på nåt hihi! PS. missade bigbrother igår med, haha typiskt mig!
-

efter en skolvecka...

på helgerna...

 

skillnad huh?




drar till skolan nu...

godmorgon...
sitter och har precis ätit lite vanlig yoggi mims! snart bär det av till skolan.Missade bigbrother igår kväll så får kolla på det när jag kommer hem efter skolan, hihi! Är ovanligt pigg idag, jag gjorde mig i ordning mycket snabbare än jag brukar, brukar inte hinna sitta vid datan/tvn och inte ens äta frukost.Men men,och idag har vi matte prov önska mig lycka till, vill verkligen få vg/mvg på det så det är bara och kriga, ses senare ikväll!
pusshej!♥





Hos elvirasuljibitch

tjotjatje
Sitter hemma hos Elvira, vi ska till skolan senare igen så mamma och pappa: jag kommer hem efter 7. Och i morgon är det fredag, så jäkla skönt och jag vill åka och shoppa lite kläder as sugen på nått nytt, och på söndag ska jag på Husvisning mer om det någon annan dag.
-
En annan sak som jag verkligen vill ha är en onepiece så jäkla mysiga, tänk vad skönt och ha på sig när man är hemma bara eller kanske till och med till skolan? nee det skulle jag inte vilja ha, men när man är hemma och chillar lixom.

OnePiece Lusekofte Lillac

 det va ju den här som Roza fick i bigbrother, hmm...
påtal om bigbrother, nu ska jag kolla på gårdagens avsnitt, somnade ju igår ^^




plugg+tränings dag!

hej min kära blogg...
sitter just nu i´min soffa och "pluggar" haha jag kan verkligen inte konsentrera mig längre...vad kan det bero på? iallafall så mååååste jag plugga har två prov Matte och Musik och sen så har jag förhör, INTE OKEJ! kan verkligen inte nått på Matten usch vad jag har tröttnat på skolan, men tycker ändå om mina vänner i skolan, det är dom som gör min skoldag så jäkla bra.
-
Senare har jag träning, jag är verkligen inte taggad...vill bara vara hemma och chilla, och kolla på bigbrother! hihi love it så kul och kolla på folk när dom är fulla osv.I morgon är det skola som vanligt och sen efter vid 5 ska jag tillbax för att "visa runt" osv nya 6orna som börjar i våran skola efter sommaren, hur gammla är dom? typ 98or eller 99or? haha söta! och sen så är det helg jippi den kommer antagligen att spenderars med olivia och frida somvanlig
och förlåt för den feta stilen det gick  inte och ta bort hihi, loveu bye!




RSS 2.0