Titanium


you shout it loud
but i can’t hear a word you say
i’m talking loud not saying much
i’m criticized but all your bull is brick of shame
you shoot me down, but i get up

David Guetta Ft. SIA - Titanium Lyrics




NU...DUSCHA

Kan vara lite sanning i det där..woopwoop




I WAS HERE

kom precis in, kvällen har vart chill ska väl snart lägga mig i sängen brevid Sara och Frida och sova...pöss!
-




GODMORGON

sitter med en mask i ansiktet och lyssnar på musik..snart kommer jag bli hemma själv och då ska jag städa mitt rum och senare ikväll så vet jag inte vad jag ska göra.Tänkte bara säga att igår va jag jätte emo bara för jag sov själv buhuhuh :(
-




PROACTIV

Fick hem proactiv idag, och hoppas verkligen att det funkar.Har precis tagit bort mitt smink och andvändt det och det känns redan nu hur ren huden är och hur mjuk och fräsh den blev.Ska andvända den morgon & kväll och så fick man med en bok om hur man sköter huden och en mask som man ska andvända 2 gånger i veckan.Visste ni att man ska dricka 6-8 glas vatten om dagen? det ska tydligen hjälpa huden, hmm.. iallafall hoppas verkligen att det funkar somsagt!
-



mähähääh

har precis plockat undan lite på mitt rum och ska snart äta.Sen ska jag antingen kolla på vampire diaries med Frida, eller göra nåt annat.Får se hur det blir..tror iaf att jag sover själv inatt för att Frida ska till stockholm, hatar att sova själv buhuhu.

vad kan det va 6an? herregud..vi va verkligen annorlunda det är sjukt länge sen och vi va varje dag och varje helg och hittade på så sjuka saker haha love you♥




nu...duscha!

snyggingggggggggen där!




Start over - djup låt!

-

 

Tumblr_lv66n2zceg1qctjnko1_500_large




pluggapluggapluggaa

Har precis vart i vårat nya hus och typ kollat lite.Flyttar ju snart 5 december rättare sagt, ska bli ganska skönt och inte bo i lägenhet längre.Hopppas bara att inte det inte spökar hähä! Nu ska jag skriva mina uppsatser och sen duscha, ha det så bra pösss!

Tumblr_lv2vl8yobh1qc144qo1_500_large




christmas with the kranks

 

Christmas with the Kranks (DVD)Christmas with the Kranks (DVD)




AVICII

 

-

skulle vara otroligt kul och åka den 2 mars,JA TACK!




PROACTIV

hhelloo, har precis ätit en mandarin och ska gå och ta bort sminket ordentligt, även skrubba hela ansiktet.Och sen så ska jag lägga mig i sängen och lyssna på musik.Har förresten beställt proactiv idag ni har kanske sett reklamerna? annars kan ni läsa om det HÄR.För er som känner mig så har min hy blivit värre på senaste tiden, jag har fått många finnar och hyn är allmänt oren.Jag har ju andvänt neutrogena det har funkat lite på mig men inte helt.Så jag har beställt ett start paket i den får man:
-
*En mild oljefri tvättkräm som Innehåller små skrubbkorn som varsamt avlägsnar döda hudceller och lyfter fram en strålande fräsch hy.Bakteriehämmande, tar bort döda hudceller och rengör porerna på djupet.
-
*En mild, alkoholfri toner som avlägsnar döda hudceller och återställer hudens lyster. Tar bort överflödig olja och dämpar glansig hy.Är berikad med naturliga växtextrakt som lenar och mjukgör. Nu även med salicylsyra som effektivt bekämpar oren hy.
-
*En lättflytande lotion för dagen och natten. Tar bort befintliga finnar och motverkar effektivt nya finnar och pormaskar.förhindrar att nya problem uppstår. Särskilt framtagen för att hålla hyn i skick 24 timmar om dygnet.
-

 




Ny duschad

ska snart börja städa mitt rum och sen kommer Frida & Sara hit blir att vi sover här, vi kommer antagligen träffa någon ikväll så kommer nog inte uppdatera så mycket mer idag.Hoppas ni får en lika bra kväll som jag pössss♥
misssssssss!♥



Turn this club around




I wouldn't want to be anybody else..

Har precis vaknat efter att ha sovit ca 12 timmar hähä.Igår vaknade jag och hade feber så stannade hemma för då mådde jag verkligen dåligt.Men idag känns det inte som om jag har feber men har bara allmänt ont i halsen och är trött? får se hur det blir ikväll om jag mår bättre kanske jag får gå ut men det tvekar jag på.Nu ska jag gå och dricka PUCKO♥ och bara chilla..hoppas ni får en bra dag sötnosar!

sommar kanske vore nåt?????????




15dagar

ska snart ta bort mitt smink osv och sen lägga mig i sängen och kanske smsa med någon speciell? hehe.va iallafall prao idag som vanligt, ingen prao plats jag kan rekomendera säger jag bara..hm.Det jag gör är typatt sitta , diska, plockarsaker, och typ gör lite små saker i köket.Men det funkar, det har väl aldrig vart speciellt kul och praoa på nåt ställe.Jaja pusshej


sweeetiiiiii inge gammal punktpunktpunkt..
-
I två år har du stalkat mig vart jag än var så har du alltid följt efter mig..
Om 15 dagar är du borta lovelovelove.



Textuality




smile bitch smile..

Tumblr_ll6l7rtceb1qhnj8yo1_500_large269675_216178125094020_215289835182849_655008_3146472_n_large261787_209826505720108_205775942791831_496310_680074_n_large

 

 

 

 




Grattis på farsdag, love you!


sitter i mitt rum och lyssnar på musik, ska snart hoppa in i duschen och sen vet jag inte, kanske sätta på nån film? aja det återstår och se.Har iallafall precis vart hos min farmor och farfar och firat farsdag, mysigt!
Den här veckan har vi iallafall prao och jag ska praoa på Paco´s i marieberg, fråga inte varför jag valde det för det fanns inga andra platser..är jätte nervös men det blir säkert bra.Börjar klockan 11 varje dag hej sovmorgon!!!! jaja ha det så bra, vi ses när vi ses!
-
-




In the bed

Ligger i sängen och lyssnar på Justin Bieber som vanligt när jag ska sova och tänker på allt & inget älskar och ligga i min sköna säng och smsa med you hähä hemlig jag är!.
-




kul blogg osv?

heii!
sitter hemma helt själv och dunkar musik, ska snart plugga lite och sen så ska ja lägga mig i sängen och lyssna på justin bieber hähä.Känner att min blogg inte är så rolig så funderar på att byta namn och allt och bara börja om vad tycker ni?
-
Idag va det skola, och har massor av prov den här veckan med och alla kommer gå åt helvete orkar verkligen inte pluggaaaaaaa!tänkte bara berätta att ja och sara kom 1a i helgen och är sjukt nöjd..byeeeee!

Im overboard and i need your love, pull me up i can't stand on my on.It's to much feel like om drowning without your love.




who says your not perfect?

-

who says youre not perfect? who says youre not worth it? who says youre the only one thats hurting? trust me thats the price of beauty. who says youre not pretty? who says your not beautiful, who says?




japp...

Tumblr_ls1q7lxgby1qj2q0uo1_500_large

you but not you make me happy!




-.-.-.-.-.-.-.-

Tumblr_lta2i2rnwv1r42atfo1_500_large_large

1424922745_6_hmmn_large




RSS 2.0