jag är sjuk och...

fick sån j*vla lust att blogga...vet inte varför men aja va iaf hemma idag ifrån skolan, är jätte förskyld osv... Och jag gjorde en skit dum sak igår jag skulle byta navelsmycke och såg att det kom ut nåt slags var så jag tryckte lite och då började det komma upp skin innifrån naveln det som hade läkt..visste inte vad jag skulle göra så jag stoppa in läkpiercingen igen och nu är det lite rött och så men hoppas det blir bra iallafall har ju inget ont eller så men det är lite stelt och svårt att röra på den..men tror det röda är ifrån att jag tryckte och höll på igår..men får se hur det blir ska iaf tvätta det jätte noga varje dag.Jag har nog tvättat det 5 ggr idag minst! vill verkligen ha kvar den..




// jag får lätt att folk tycker jag är dålig, tråkig osv fast dom inte tycker det, vad är det för fel på mig?
är det min dåliga självkänsla?




-



japp,ni ser rätt jag ska ha en bloggpaus...kanske i några dagar,en vecka några månader vem vet? känner att jag inte lägger tillräckligt med tid på bloggen som jag vill och ska igentligen.Folk klagar osv att jag inte bloggar och aah orkar bara inte med det så jag skiter i det, tror inte jag kommer kunna hålla mig borta från bloggen så länge men aja...ni får ha det så bra sålänge nu ska jag ta en dusch och sätta på en film och göra matte (ligger ju efter) hihi! loveu bye!♥



morgon inlägg

sitter på golvet hos olivia,och ska nog snart börja och fixa mig lite...känner mig skabb! jag och frida ska vara hemma hos olivia själva för att hon ska på nåt barn kalas,sen så åker vi till mig och sover där.Sen senare ikväll blir det nog att åka till Emil,förlåt för dålig uppdatering men orka jag har inte haft nån tid alls nästan..men jag ska bli bättre vet att jag har sagt det flera gånger men nu är jag seriöst (eller?)!

gårdagens outfit:





 




myskväll med tjejorna

heiiii
sitter hemma hos olivia med fridisen,me and frida skulle igentligen sova hos men vi åkte vi dit och nu ska vi ha myskväll...Förut träffade jag och frida araben det va guld som fan ,och sen så gick vi till
maxi och köpte klubbor,choklad, och chips..Vi kollar på idol nu och sen ska vi se på nån skräck film vet inte vilken men..


 






sitter hemma hos...

Sara,vi ska snart åka till en sömmerska....och fixa våra kläder hihi! Dagen idag va jätte rolig med mycket badande.Det va ju första gången som sagt! men nu ska jag vänta på att sara ska duscha klart och sen åker vi!



heeiiii

sitter just nu i köket och pluggar engelska för fullt! vi har prov på fredag..och det kommer säkert gå bra jag menar har inge svårt med engelska eller nåt men vill vara säker på att jag kan allt osv.Senare blir det dans och sen hem och kolla på bonde söker fru duscha och sen fixa saker tills i morgon...måste gå till maxi också.För vi ska till gustavsvik (första gången för mig) jag vet inte om jag kommer sola solarium också men bada ska jag göra...
-
Igår kväll åkte jag till ´marieberg och såå,köpte bara ett vitt bas linne hitta inga skor eller halsduk och vantar:( så det vart bara det,efter så åkte vi och hämtade upp ida och sen så åkte vi och tog en 25 minutare på solariumet i hällabrottet,trevlig va det iallafall vi pratade om allt som händer och har hänt! Nu ska jag forsätta plugga!
bye!

jag kan inte göra annat än att säga förlåt,det va inte så stort som det har blivit...tyckte ändå det va onödigt att säga allt det du sa,men jag orkar verkligen inte bråka med någon eller va ovänn med någon,det funkar inte för mig jag mår bara dåligt av att ha en ovänn osv jag får jätte dåligt samvete.Så glöm bara och gå vidare man mår inte bra av att tänka på saker i evigheter tro mig jag vet! jag har alltid funnits för dig och det vet du...






godnattish

japp,nu ska jag dejta sängen all by my self...joina? skojade bara men förlåt för kort inlägg
hejdå!



skolan...

tjooooo
sitter i skolan och ska snart börja med svenskan! kul kul fast näeh.Tänkte iaf uppdatera lite eftersom att folk klagar på att jag uppdaterar dåligt! efter skolan har jag dans och i morgon ska jag sola solarium med elvira och ida i hällabrottet,vi ska ju till gustavsvik på torsdag vill inte vara blekast i stan då hehe.men aja heiidooo!



 i like!♥




godmorgon sötnosar!

sitter i mitt kök och ska snart stoppa i mig mackan som aldrig kommer kunna gå,hatar och äta frukost TIDIGT på morgonen...usch! anyway så går bussen kl 9;00 och då är jag frammer 09:05,så får väl gå till Elvira innan skolan börjar! jag gick upp lite för tidigt jag är nämnligen klar nu och kl är bara 08;18 så jag måste vänta...räcker ju med att jag går kl 08;45 efter som jag bor så nära kumlabusstation.
-
jag saknar min rosa telfonis den är på lagning och jag har inte facebook på mobilen som jag har nu! det suger men aja hoppas jag får tilbaka den i veckan! mitt ansikte vart förjävligt men iaf dagens outfit:

                   

                                                  



marieberg köpcentrum...

heiiiii,
har precis plockat undan lite kläder på mitt rum och snart ska jag till maxi med syster och köpa choklad MIMS! har iallafall vart på marieberg idag,det vart inte så mycket smycken osv men jag hann inte mamma skulle bort på något så han bara köpa lite tröjor,jeans och en BH som är väldigt behövligt har nästan bara en som jag kan ha!
-
I morgon är det skola igen vilket innebär prov,engelska provet vart flyttat till fredag vilket känns jäkligt skönt...då hinner jag med bloggen mer osv.

allt jag köpt idag:



BH ginatricot 99:-



randiga tröjan va på rea så jag slog till 125:-



svart tröja som va lite söt hihi 179:-





jeans ginatricot 399:-





svart tröja med spets på armarna 179:-
ville igentligen ha lite armband,ringar,och en halsduk + vantar men vi hann aldrig :(
så får åka in någon dag i veckan med olivia? eller någon! heiidooo




Love♥



 dagens citat;

alla tjejer har inte dom stora brösten, den finaste rumpan,
det långa mjuka håret, det smala midjemåttet.. även fast vi vill,
men vi har inte heller valt att se ut såhär, vi föddes bara till det,
så älska oss för de vi är, & inte de vi borde vara...




paradise hotel

jag vill kolla på paradise hotel♥  jag är på avsnitt 22/24 ska se dom innan jag somnar eller i morgon,får se men nu ska jag faktisk kolla klart på filmen jag ser på Kanal 5 och sen så ska jag lägga mig i sängen...heiidooo och




shopping tomorrow

fett taggad är jag! ska till marieberg imorgon och shoppa som fan...ska upp vid 9 och duscha och åker vid 10:00 kanske,så uppdaterar när jag kommer hem då, bye!













 endel som behövs i morgon!




så mycket bättre...

kollar jag på nu...Guld äre! är hemma idag och bara chillar,är jätte trött och sen så orkar jag inte fixa mig osv.Känns ganska bra att jag kan vara hemma någon kväll och inte vara med folk 24/7.Sara åkte hem vid 4 idag och sen har det inte hänt så mycket för mig.Jag tror jag ska ta en dusch sen också raka benen osv.Och sen så ska jag bara sitta vid datan och sånt.I morgon vettefan vad som händer har lust att åka till marieberg finns endel saker som jag vill ha t.ex:
*ringar,smycken
*tröjor
*tights
*knästrumpor
och jaa sånt!Men nu ska ja kolla klart på så mycket bättre,hejdå!

minnen:


men guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud va gammal!!!!!!!!!!!!!!
ingen tandställing och brun osv...



när jag va på västkusten med mami och papi 2009









push up?






















långt  hår jag hade:(









//
det får räcka,men jag saknar verkligen dom här tiderna.Ingen va förändrad osv.
nu är har alla förändrats sig i personligheten..jag säger inte att jag inte är förändrad
men jag tycker det är tråkigt iaf...men aja thats life!











dagens citat:

sara: jag hatar alla killar,ska strypa dom allihopa!
Hanna: mhhh okejjj!
sara: förutom min pappa,för han ger mig pengar;)
-
heeeiiiiii,
kom precis in,efter att ha haft en jävla kväll asså!allt började med att sara kom till mig kort därefter kom frida och olivia dom skulle vara hos mig tills ogge va klar med träningen,efter ett tag gick vi till svängen där sara skulle äta det slutade med att olivia köpte en pizza och jag tog lite tuggor av båda...Efter det så gick vi till fontänen för vi skulle möta upp filla och amanda och då försvann olivia och frida,hihi så vi gick med dom till wille...När vi va där sen så kom emil dit,och sen bärde det av till amanda och jag måste bara säga FYFAAAAN vilket fint hus!!!!!!!!!!!<3 anyway efter vi hade vart ett tag där så gick vi till IP där dom andra gick och jag och sara gick hem!
det är nog det ända...Efter spräckta byxor m.m så överlevde vi iaf haha!
herrå!



plugg på so:n

tjooooo,
har precis duschat och sitter bara med en stor tröja för tillfället.skola idag...Började med att jag vaknade vid 07;30 började klockan nio,eller aa vi skulle kolla på bio i folkan då så jag gjorde mig iordning och sen så kom olivia då drog vi till maxi och sen till bion efter den åkte vi buss till skolan och gjorde lite busiga saker! hihi...anyway och sen så följde sara med mig hem för att vi hade privatlektion med james idag,vi åt lite och sen har jag tränat på provet i morgon...ska plugga mer snart tänkte bara göra ett inlägg först för massa folk klagar på att jag inte uppdaterar,men ni måste fatta att jag har andra saker i livet än bara bloggen,t.ex skolan,dans och sen så orkar man bara inte ibland men jag ska bli bättre på att blogga!
-
imorgon är det fredag och då är alla prov klara nästan,bara engelska prov på tisdag...blir aldrig lungt!kommer antagligen vara med sara i helgen...då ska vi ju träffa lite folkish!



video ifrån i tisdags,vi gör lite busiga saker! har också märkt att alla skrattar hela tiden
i bakgrunden undra varför?;)




snabbt inlägg...

Har verkligen MYCKET att göra så jag gör ett snabbt inlägg...
Missade bussen idag,så jag fick gå hem i det kalla vädret det va inte såååå kul menmen.Nu ska jag gå ut igen för hunden måste ut och sen så måste jag träna på so provet på fredag och sen nåt med kemin också vet inte vad det va...USCH vad trött jag blir på skolan!anyway i morgon börjar vi nio för vi ska kolla på en bio på folkan,och som tur va så bor jag ju i kumla så slipper åka buss imorgon,som jag gör varenda dag annars!
ska snart träna också så blir nog ingen mer uppdatering idag!




 min och saras tyger,vi ska ha 3st,någon av dom till nya tävlingskläderna...
den som gissar rätt för en länkning på min blogg!;)
 det ska va;
1: ett "bas" tyg
 2: ett tyg som ger lite färg
3: ett mesh tyg ( ett nästan genomskinligt tyg)

 




gästbloggar på hannis bloggish

sitter i hannas kök och har precis ätit klart. blev fisk idag haha. nu ska vi plugga fysik och sen hämtar pappa mig vid nio halv tio hehehhe. herå



skolaaaaaaaaaaaaaaa

idag som vanligt,hände inget speciellt...
nu sitter jag och sara i mitt kök och ritar upp nya danskläderna...dom kommer bli skit bra! Måste plugga sen också har ju fysik prov i morgon.Och SO prov på fredag,uppdaterade aldrig igår som ni nog märkteeeeee men jag dansade somvanligt på onsdagar och sen så gjorde jag tyskan har jätte mycket läxor nu för tiden så jag hinner inte med bloggen...skolan först you know!

      

BILD IFRÅN SKOLAN I MÅNDAGS PÅ ENGLESKAN




paradise hotel

Sitter och kollar på paradise hotel tar igen alla avsnitt ja har missat,bara jag som hatar melissa eller?;o
usch!



 godnatt!




grattis på farsdag pappa,♥

heiiii,eller godmorgon...
Olivia åkte hem för en stund sen och jag har ätit lite och kollar på tv.Somnade vid 3,00 igår tror jag och vaknade vid 11.Skola i morgon och det suger för vi har fysik prov på onsdag,och so prov på fredag...Så jag måste plugga lite på det.

DAGENS TO DO:
* träna på fysiken
* Fira farfar och pappa 
* göra situps
* sova rätt så tidigt...




förjävla kul

ja,det är det ända ordet för kvällen som jag beskriver det som.Först så gick jag och olivia till Aramis och åt kebab hihi mims,och sen så drog vi till emil där fabbe,jeppe,robin och martin va...Det va trevligt iaf.Hann inte säga hejdå till alla men så äre.Det har iallafall vart en lyckad kväll fast man kunde ju ha blivit förvarnad om vad som skulle hända men aja.Cheddar vare ja,haha så kul!
-
Nu blir det dricka,och chilla lite...Uppdaterar kanske mer senare eller så ses vi i morgon!;)


Min outfit idag va vanliga svarta thights,en bas linne och en ''halvt genomskinlig" skjorta ifrån ginatricot.




godmorgon fast..

jag har inte vaknat nyss så bli inte oroliga,har duschat och ätit tacopaj sett lite på 16 and pregnent (heter det så?) och sen så har jag bytt navelpiercing...Vart ganska så nöjd men ska köpa en ny.Den som jag stoppa i nu har jag haft i örat jag har ju såklart gjort rent den ordentligt.
-
Idag har vi planerat in att äta pizza och sen kanske träffa Martin och Emil...trevligt trevligt.Igår så hade jag och olivia en mys kväll med chips,choklade och cola light.Va ovanligt gott eftersom jag inte har ätit nåt på hela veckan.ska fortsätta  så här hela tiden varje vecka...känns faktiskt bra!



bilden är inte så jätte bra men det får ni leva med;)



ifrån dansen...

bättre sent än aldrig right?;)




@olivia´s

sitter i olivias rum och hon gick precis till duschen.Efter skolan tog vi bussen till henne och skulle hämta kläder osv till henne för hon sleepar hos mig idag,vi har kollat på top model som jag älskar och så är project runway slut också det va mitt favorit pogram men det kommer ju fler säsonger bara att vänta...Sen så skulle vi igentligen på bio men vi orkade inte så blir väl antagligen att åka någonstans och träffa någon.
-
Skolan idag va chill,vi gjorde inte så mycket SO:n va verkligen kul det är ett av mina favorit ämnen och NO:n såklart;)






två bilder från kemin igår...


haha skön bild,tagen från desireenilsson.se





chill dag...

tjooooo....
jág tänkte faktiskt uppdatera i skolan men naturliktvis så lagga mobilen så jag sket i det.Har vart en riktig chill dag idag,vi har inte några läxor tillls i morgon så jag tog det lungt fast vi har ju prov på nästa onsdag fysik och sen så har vi so prov på nästa fredag.Så jag tar hem fysiken i morgon och pluggar lite på söndag.nu ska jag kollar på 2 och en halv män,så jävla bäst! och i morgon är det fredag..blir antagligen olli bästavän:)
-
skolan idag va rätt så chill,fat jag lämnade in musiken..hoppas det blir MVG! Åkte buss dit och hem har blivit värsta bussnörden nu när det är vinter men whatever det är skönt att åka buss till skolan och jag kommer ju i tid då right?;)




japp...

dålig uppdatering somfan eller hur olivia? och det säger jag förlåt för men back to my life..som är allmänt tråkigt.Har pecis gjort klart Musik läxan,jag skrev om Eminen,albumet recovery ni vet? vet inte vilket betyg jag kommer få men jag hoppas på MVG ju!;) Snart ska jag äta och sen så ska jag åka och träna så jävla taggad hoppas det blir styrka.Jag har förresten påbörjat ett nytt liv:

* jag FÅR inte äta godis/chips på vardagar..
* på helger får jag bara äta en skål med chips inge mer.
* Äter fresh delite (stavning) till frukost och mellanmål
* och tränar som jag brukar

andledningen till detta är att jag känner att jag vill leva mitt liv på ett bättre sätt inte äta godis osv varje dag.Och så vill jag få bort lite mage också.Jag gör dessutom situps varje kväll... Nu kommer datan stängas av snart för batteritet dör men aja ses senare ikväll!
har förresten klippt mitt hår och plattar det inte lika
mycket längre...ska ta tag i mitt liv och ta hand om mig själv mer!;)



träning..

nu drar jag iväg på träning...Efter den blir det dusch och sen dricka te och ta en macka med gurka och skina på...MIMS!
BRB trorja..




mobilblogg

heii bloggen Sitter och har svenska i Skolan.ledsen för dååålig uppdatering igår föresten men jag Åkte Hem ifrån olivia vid 3 sen kollade jag på skräckfilm med mami och papi.mpste forsätta med svenskan nu. Heiiidooooo!



hemlig dag...

med olivia och frida har stått på schemat,det vi har gjort tänker jag itne säga...Vilket känns skönt delvis.vid 00,00 så gick vi ut och gick i ungefär 40min det va faktiskt skönt att få lite friskluft.sen så har vi tagit på oss ansiktsmask och sen så har jag fixat mina naglar med olivia hon har också vart iväg idag med sin mamma och fixat sina naglar osv vart skit snyggt.Nu ska vi kolla på film och sova,vill sova rätt så tidigt idag!
HEIIDOOOOO
me and olli...



tidsfördriv...

Utseende
1. vilken ögonfärg har du?: blåa/gröna
2. hur lång är du?: 171
3. vilken hårfärg har du?:blond + utväxt
4. Långt eller kort hår?: kort
5. Piercingar?: örnonen och naveln
6. Vilken ögon färg skulle du vilja ha?: jätte blåa
7. Hur lång skulle du vilja vara?: 165 kanske
8. Vilken hårfärg skulle du vilja ha?:skulle vilja testa brun.
9. Vill du ha kort eller långt hår?: lååångt
10. Skulle du vilja ha piercingar?: fler i öronen

Senast du
11. Åt mat?: för ett tag sen.
12. Drack?: cola
13. Fick sms av?: olivia
14. Skicka sms till?: olivia
15. Sa?: vart fan är min mobil?
16. kramade?: vet inte
19. Vad gjorde du elr han?: öh va?
20. Du skrattade rikitgt mycket?: hahha vet faktiskt inte...

kärlek
21. Är du singel?: japp
22. Förhållande med?
23. Ditt längsta förhållande? inte så länge
24. Med vem då?: va inte ett riktigt förehållande men viktor...
25. När någon säger din första riktiga kärlek vem tänker du på då? ingen
26. Har du varit/är riktigt kär?: nej...
27. Gillar du någon just nu? nej...
28. Hur många seriösa förhållanden har du haft? 0
29. Vill du vara singel? njaa spelar ingen roll
30. Vill du gifta dig? ahrå
31. Vad heter din nuvarande Flick/pojkvän ? har ingen?


vänskap

32. Den som vet mest om dig?:typ olivia
33. Den vän som du har känt längst?: sara
34.
Flera bra kompisar eller bara en allra bästa vän?  flera bra
35. Någon du saknar att umgås med?: njaaa
36. Tappat kontaken med någon du saknar? jadå
37. Någon kompis som bor långt ifrån dig? nej
38. Den du har mest minnen med? tror olivia och sara
39. Bra vänner du inte träffar ofta?: elvira
40. Har du någon gång varit vän med någon som du inte tycker om nu? ja

övrigt
41. musiksmak?:allt 
42. sport?: Dans
43. galen eller lugn: mest lugn
44. Har du någon gång hört att du sjunger bra?mja
46. Har du hört att du borde bli modell?: nepp
47. Något speciellt du alltid har på dig varje dag? hmm,armband + klocka
50. Vad tänker du på just nu? att jag måste sova



söt chey...

jaoooooooooooooooo,jag och olivia sitter här nere i hennes vardagsrum och typ dör.Frida har redan gått och lagt sig och jag är as trött.tänkte bara säga godnatt...

för er som inte ser är det ett rosaband som sitter fast i mitt armband...snyggt va?;)



LOL

yeahyeah....

tagen under tiden hon skrev inlägget och till *****
som olivia skrev på sin blogg nu är det krig "storbloggarn"




MIMS

nu sitter jag med frida och olivia och ska snart käka chips dricka dricka och äta choklad tjockisen här jao... Blev att jag sov här med dom iaf orkar inte föklara med så vart det.Kom precis hit till olivia ifrån blaxmo där oliver va också.Vi kollade på nån film som aldrig tog slut hihi...
-
Jag har fått fett ont i revbenen eller aa området nära dom.På ena sidan av magen vid revbenen känner man att dom står ut men inte på den sidan jag har ont på.Det är typ som om jag har tryckt in ena revbenen aa jag vet inte det är jätte läskigt i allafall någon som vet vad det kan vara?;o




mihihiihih



det blev som jag trodde...

jag sover hemma.Men nu har jag brottom frida och olivia är snart här,hejdå!



fix/vetinte

Nu ska jag ta tag i mitt liv och fixa mig.Har städat hela rummet ganska så mycket känns skönt att det är rent iaf.SKa nog ta och ringa/smsa frida eller olivia och se hur det blir om det går enligt planerna,hoppas inte på för mycket..vet ju hur det brukar bli ibland men aja thats life....
uppdaterar snart.
-
Har förresten haft min navlepiercing i en månad nu;)

vill ha nåt liknande...



schleeeten tjej...

vaknade med världens träningsvärk i hela nacken och armarna + lite i benen gissa om jag är rörelsehandikappad? anyway så måste jag iallafall städa mitt rum som kommer bli extremt svårt p.g.a min träningsvärk.Senare ska jag fixa mig och sen vänta på frida för vi ska till oliver och sen hämta olivia hos kasper men det blir senare ikväll.Och om planerna går som de ska så kommer jag och frida sova hos olivia,hoppas det blir så ;)
-




TIPS

* mot torra sprucktna läppar.
Nu när det börjar bli vinter och kallt är det lätt att man får torra läppar då har jag ett tips till er.Börja med att ta en ansiktshanduk eller liknande och försiktigt skrubba bort alla hudflikar osv.Sen tar du idominsalva,honung eller någon annan bra fukt kräm och har kvar ett tag ungefär 10-15min du kan ha kvar längre också,detta hjälper att motstå munsår och sprickor (honung är bäst).sedan sköljer du av,och tar på ett tunt lager till och har på,du kommer att märka skillnad.
* hur du får fina och mjuka läppar för kvällen.






/hoppas det kommer till hjälp



skajp....

Japp,thats my life just nu...Snackar med oliver,rille och olivia.Ska nog snart ta och kolla på en film är fett trött.Imorgon blir det antaglien olivia och frida jaoooooooo.......
godnatt!
här kommer jag ligga innom den kommande timmen....♥



naturliga jag...



i have curly hair...oohh yesss!



hård dag? ja...

gudars vilken dag...Det har vart sjukt kul men jobbigt.Har iallafall börjat och kunnat min nya dans som jag fick i måndags.I morgon vet jag inte vad som händer,ska iallafall sova för jag är ganska så trött. Nu ska jag nog ta och
ladda ner någon film,och sen ska jag nörda lite data...hihi kul liv jag har va?;)



kommer du ihåg den här dagen lika bra som jag?
minnen...



i got the magic in me-

I've got the magic in me
Everytime I touch that track it turns into gold
Everybody knows I've got the magic in me
When I hit the flow the girls come snappin' at me
Now everybody wants some presto magic

Magic, magic, magic
Magic, magic, magic
Magic, magic, magic(ahoo)
I've got the magic in me!


These tricks that I'll attempt will blow your mind
Pick a verse, any verse, I'll hypnotise you with every line
I'll need a volunteer, how about you, with the eyes?
Come on down to the front, and stand right here and don't be shy
I'll have you time-travellin', have your mind babblin'
People tryna inherit the skill so they askin' me
Even David Blaine had to go and take some classes, and
I see Mindfreak like, "What's up man, what's happenin'?"
So come one, come all, and see the show tonight
Prepare to be astounded, no Ghost or Poltergeist
You know I'm no Pinocchio, I've never told a lie
So call me Mr. Magic Man, I float on Cloud 9

I've got the magic in me (I got the magic, baby)
Everytime I touch that track it turns into gold (Yes it turns to gold)
Everybody knows I've got the magic in me (I got the magic, baby)
When I hit the flow the girls come snappin' at me (They be snappin' baby)
Now everybody wants some presto magic

Magic, magic, magic
Magic, magic, magic
Magic, magic, magic(ahoo)
I've got the magic in me!

Well take a journey into my mind
You'll see why it's venom I rhyme
Stay on the road, so I call my mama when I got time
I hit the stage, go insane, then jump into that crowd
See, see, when I rhyme I flow on the beat like pidda-dow-dow
See I decieve you with my intergalactic ether
I sing just like Aretha, so respect me like I'm Caesar
I kick it like Adidas, flowin' sticky like adhesive
Be cautious, 'cause what I be on'll leave you with amnesia
I break all the rules like Evel Knievel
It's a spectacular show, 'cause my heart pumps diesel
So whatever you saying, it don't entertain my ego
I do this everyday, Hocus Pocus is my steelo


I've got the magic in me (I got the magic, baby)
Everytime I touch that track it turns into gold (Yes it turns to gold)
Everybody knows I've got the magic in me (I got the magic, baby)
When I hit the flow the girls come snappin' at me (They be snappin' baby)
Now everybody wants some presto magic

Magic, magic, magic
Magic, magic, magic
Magic, magic, magic(ahoo)
I've got the magic in me.
I've got the magic in me!





all by my self...

japp,nu sitter man här helt själv i tysta lägenheten och typ döööör.Ska snart fixa saker tills imorgon och sen sätter jag nog på en film och sover.vet inte vilken än men det visar sig väl,kanske blir just my luck? fett mysig film kollade på den hela tiden när jag va mindre,kul att se den kanske?;)
*godnatt*
-


haha,töntig jag känner mig;)



väntar på fridisen

fridisen kommer snart hit en stund för att olivia är hos någon.Hon kommer väl vara här ett tag och sen så åker hon väl antar jag.
-
Imorgon har jag träning hela dagen med dansen,sara hämtar mig kl halv 10 och kommer hem vid 18:00 snacka om lång dag.Men ska bli skönt att träna lite...Har vart på maxi och fixat pasta sallad och NATURGODIS!♥ Och sen cocacola såklart tills i morgon.Kommer inte att uppdatera i morgon heller så ni får väl klara er utan mig...kyss!



hihi,söta



filmtime fast ne...

det vart visst ingen film,för frida skulle somna enligt henne.Men aja jag fortsätter att mobba henne på msn....HERRÅ HARE GÖTT


moahahhaa.....



right now....

Hampus sikström - Text till dig

- om du har haft den där känslan att du vill försvinna ett tag det är mörkt och du är ensam och det känns som om du fått för höga krav.Du vill bort till någon annanstans glömma allt och få en ny chans.Du vågar ej tro att allt ska bli bra.Så du måste låtsas varje dag -



nu drar vi oss till...

Oliver,sen så kommer väl Anton dit också.Oliver hämtar upp oss snart för att han har vart på någon körskola,vi orkar inte åka moppe fett kallt så vi tar bil både dit och hem...hihi.Vet inte vad som händer där blir väl att umgås bara somvanligt.
-
Nu är jag iaf klar,vi åt lite tacos och sen så mös jag med Sotis LOVEU! Har käkat lite godis också jag vet att jag äter godis och sånt hela tiden men aja thats my life i dont care,jag vill ju få tjockare lår såååååå påtal om tjockare lår någon som vet hur man får tjockare lår + rumpa????? tell me i såfall...
utan löshår med fridas tröja,NU KÖR VI!
vet inte hur man gör med webcam intsällningarna dom är cp..så det vart så här!



fridas dator...

suger haha förlåt frida!!!
Sitter i fridas rum med hennes syster och är allmänt social.Åkte till olivia och hämtade moppen sen så åkte vi  hem till frida.Har också köpt godis på pickaboo MIMS.senare ska vi till oliver tror vi blir nog att åka moppe eller bil.Har inget mer att skriva men vi ses senare nu ska vi tjocka oss med godis och sen ta nåt att äta för jag börjar bli lite hungrig...HEIIIIIDOOOO!
en liten bild på fridaaaaaaa!
loveu bye!♥



tjeeee alla sötnosar!

vi har gjort massor av saker, vet inte vart jag ska börja. efter duschen så gick jag frida och olivia till pizzerian men på vägen dit mötte vi på ett liten kattunge som följde efter oss vart vi än gick.Den va jätte söt och efter massor av försök att få bort den slutade det med att vi satt på aramis med en katt i knäet.Efter det så gick vi till maxi och köpte klubborna såklart,sen så gick vi hem.
-
Efter ungefär 10 min hemma hos mig så skulle vi åka till oliver.När vi va vid bilen så ser vi katten??vilket är väldigt konstigt iallafall vi kallar katten tussen mohamed haha fråga inte varför.Anyway vi åkte till oliver och så kom Anton dit.Efter ett tag åkte olivia hem och då fick jag och frida skjuts av anton och oliver hem och nu är jag och frida hemma hos mig.Vi ska nog ladda ner en skräck film och äta mandariner.MIMS
Dagen har vart askul....ses senare eller i morgon!
*godnatt tills vidare*
tussen!♥



Hmmmm


haha vad tycker ni?;)



moahahhahhah

heeiiiii,
sitter på mitt golv i rummet och ska snart duscha.Har vart och dansat fått en ny dans osv osv osv.Snart kommer väl olivia hoppas jag och sen så hittar vi antagligen på nåt.
-
har inget mer att skriva ses senare iallafall!

så jävla skönt med lov känner mig så jäkla lycklig! -




VOLDEMOOOOOOORT!
haha,alexandra asså;)



yaaaaooooo

nu sitter jag hemma hos mig med olivia och frida.Vi gick hem ifrån Emil vid kvart över 12 tror jag.Efter ett snack med polisen så fortsatte vi.Har fixat om min design lite,har ändrat bakgrundsfärg osv osv osv.Nu ska jag bara fixa i menyn och lite sånt men jag orkar verkligen inte nu.
-
Ska snart gå och lägga oss,för jag ska upp vid 10 imorgon och olivia med,jag ska åka och ha privatlektion i dansen medans olivia ska till frisören och fixa sitt hår.Då får frida va hemma hos mig själv *hihi* Efter det vet jag inte vad som händer tror att frida sover här i morgon iallafall,blir väl att vi träffar någon isåfall.Nu ska jag käka lite godis och dricka dricka tjock som jag är.Uppdaterar KANSKE innan jag går och lägger mig.Om inte;
*godnatt*
haha söta flickor som tog kort med min webcam...



RSS 2.0